Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm a tipikus, szerény lány, szexben mégis azt szereti, ha nagyon megdöngetem. Mi a jó neki ebben?
Szóval van a barátnőm, aki szerény, jó tanuló, "átlagos" ( tehát nem instán pózolgató, magamutogató valaki ), szóval jól nevelt lány. De ha szexelünk, ő azt szereti, ha tényleg derekasan megd*gom, ha olyan erőseket lökök rajta, ha vad vagyok, szinte nem is kell figyelnem, csak küldöm neki teljes erővel.
Néha azt hiszem fáj neki, nem tudom, de azt mondja ne hagyjam abba. Hát én megteszem, bár ehhez kell kondi, de az is van.
Csak mi a jó neki nőként abban, ha konkrétan már tényleg megb*szom extra vadul?
neki ez a jó érzés. pont.
a volt csajom is ezt szerette, gyakorlatilag bárhol bármikor benne lett volna.
kivülről szende stb, de szexben meg fuhh..:P
Örülj neki! Így élvezi. Döngesd ha ezt szereti!
Ő legalább elmondta, hogy mit szeret, mi a jó neki! Más csajok meg csak némán fekszenek és várják, hogy kitaláld mi a jó nekik!
Utolsó huhhh most nagyon beszóltál...
Na szóval mert ez izgatja. Én is ilyen vagyok. De a BDSM et is szeretem. Most nem írja ki senki a homlokára milyen az ágyban.
Én is ilyen vagyok.
Miért kéne a világ orrára kötnöm hogy vadul szeretem a szexet? Vagy szerinted az ilyen lányoknak feliratos pólóban kéne járni hogy én vadul szeretem? Vagy mi? :D
Én is mindig szerény, hallgatag vagyok alapból. Senki nem nézné ki belőlem, hogy vadul szeretem a szexet. Azt csinál velem a barátom amit akar. Bármiben benne vagyok bármikor.
Örülj, hogy így szereti a barátnőd. :)
21L
Nem értem, hogy ezen miért kell fennakadnod. Az egy dolog, hogy valaki milyen az átlagéletben, a szexuális élet/vágyak más tészta.
De ha ennyire kattogsz rajta, akkor beszéld meg vele. Bár nem hiszem, hogy konkrétan tudná rá a választ, hogy MIÉRT így szereti. Így szereti, és pont, neki ez jön be. Ha te is élvezed, akkor meg nem mindegy? :)
Nem vagyok fennakadva, megd*gom és kész, mindketten élvezzük.
Csak nem tudtam elképzelni mi a jó?
Nekem anno mindig az volt, hogy a lányok törékenyek meg a szokásos...
Nem zavar, ha ilyen a barátnőm, szeretem én őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!