Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kitől és hogyan tudnék segítsé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitől és hogyan tudnék segítséget kérni, ha perveriót fedeztem fel magamban?

Figyelt kérdés

Nem tudok mit kezdeni magammal, úgy érzem megszakadok. Nagyon jó volna pszichológussal, vagy pszichiáterrel beszélni erről, de sajnos még a családommal élek, és nem merek nekik elmondani semmit, mert meggyűlölnének (ők is, a barátaim jó része is, és valószínűleg minden épeszű ember). Nincs valami ötletetek, hogy hogyan tudnám mégis felvenni a kapcsolatot egy szakemberrel, akivel kibeszélhetem ezt az egészet?

Előre is köszönöm a válaszokat!

L/18

2016. júl. 2. 16:13
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

*perverzió

Elnézést, véletlen telefonos hiba

2016. júl. 2. 16:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Na de mi a perverziód.

kicsit talán lényeges infó lenne.

2016. júl. 2. 16:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy csak te érzed perverziónak, közben meg eléggé mindennapos. Ha már a kérdést feltetted, és úgyis inkognitóban, jobb lenne ha egy kicsit konkrétabbat írnál...
2016. júl. 2. 16:24
 4/12 anonim ***** válasza:
45%

Már az is segít ha kibeszéled, hogy szerinted mi a te perverziód!

Ha a nagyközönség előtt nem mered elmondani akkor írj privátot és akár segíteni is tudok.

2016. júl. 2. 16:32
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Beszéljünk róla! Lehet, hogy nem is perverzió csak Te érzed annak!
2016. júl. 2. 16:33
 6/12 anonim ***** válasza:
52%

nagyon sokan gáznak érzik eleinte, ha ilyet fedeznek fel magukban. De nem kell annyira. A perverziókat már alaposan feltárták, nagyon sokféle létezik, nem tudnál újat mondani.

nekem privátban esetleg megírhatod, mi az.

amúgy meg (bár nem olcsó, ha csak zsebpénzed van):

[link]

2016. júl. 2. 16:37
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
Szia le írod üzibe mi a perverziód?
2016. júl. 2. 17:25
 8/12 anonim ***** válasza:

Azért a kérdés szempontjából érdekes lenne, milyen perverzióról van szó. Kéjgyilkos vagy? Mert akkor tényleg pszichológus kellene.

Viszont vannak olyan parafíliák (perverziók), amik nem is feltűnőek. Például, ha érdekel a BDSM, akkor semmi gond, ha találsz egy MEGBÍZHATÓ társat, aki nem csak arra jó, hanem valóban szeretitek egymást. Vagy, ha valami fétised van, azt is lehet titokban, senkit nem zavarsz vele.

Lehet, hogy nem is kell pszichológus, de érdemes lenne leírnod, miről van szó.

A legegyszerűbb, ha itt leírod, mert senki nem látja a nevedet. Ha később más kérdéseket teszel fel, válaszolsz, stb., úgysem fogja tudni a kutya sem, hogy te vagy az a lány, aki ezt megkérdezte.

2016. júl. 3. 01:14
 9/12 anonim válasza:
Írd már le..
2016. júl. 5. 23:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel, hogy mi lehet, nekem volt egy lány ismerősöm, hasonló helyzetben
2016. júl. 9. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!