Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon bunkó/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon bunkó/ felszínes dolog azért elhagyni a pasimat mert kövér?

Figyelt kérdés

Egy ideig azt hittem hogy el tudom fogadni, de rájöttem hogy nagyon nem kívánom így...csakhogy ő szerelmes lett belém ....

18L/18F

2016. júl. 3. 15:07
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Utolsó pontosan leírta hogy mit szeretnék elkerülni köszönöm szépen:)
2016. júl. 3. 15:59
 22/38 anonim ***** válasza:
64%

De most erre vártál hogy mások is kimondják amit te már régen elhatároztál?

Te is tudod, hogy elhagyod, csak a lelkiismeretednek akarsz segíteni.

2016. júl. 3. 16:02
 23/38 anonim ***** válasza:
30%

neked télleg az a bajod h épp nem a testes pasik a divatos pár hanem a kefehaju homokládák.. énis 100 vagyok, de mellé 190 magas, hasam épp egy kicsi van, ülve van hurkám persze de ez kit érdekel? mert mondjuk páromat nem, konkrétan az utolsók leszünk egymásnak mert több mint egy éve vagyunk együtt ésmég nemtudtunk veszekedni, annyira egy hosszon vagyunk.

szal nem az számit hány kg vagyok hanem mennyire illek össze a párommal, és képzeld k**va vicces mikor jön a taknyos kefek*cs*g a r*b*ncával és a csajnak méteres nyálcsík lóg a szája szélén amikor meglát, ez a divatsz*rság csak a felszín, igazából minden csaj szeretne egy olyan palit aki megtudja védeni az árnyékán kivül mástól is, nem?

2016. júl. 3. 16:04
 24/38 anonim ***** válasza:
71%

Nincs mit ezen túlbonyolítani!

Ha szereted akkor segítesz neki (ha engedi), ha nem szereted, akkor elhagyod!

Ne színészkedj és ne játszd a hattyúk halálát!

2016. júl. 3. 16:04
 25/38 A kérdező kommentje:
Neki nem kicsi a pocakja....tenyleg el van hizva
2016. júl. 3. 16:06
 26/38 anonim ***** válasza:
36%
Te is elfogsz hízni az első vagy a második gyerek után majd. :) Aztán majd szaladgálhatsz az unokák után is nagyi korodban, már ha fogsz bírni szaladni, te leendő kedves, jószívű gömbölyded nagyi. :D
2016. júl. 3. 16:43
 27/38 October15 ***** válasza:
55%

PLS egy 18 éves esetében ne fantáziálj már arról, hogy 10-20 év múlva meghal bazzeg.. konkrétan beteg vagy. :D Tudod mikor lesz ennek reális esélye? 50-60 évesen. Ha most 100 kiló felett van akkor mi lesz később? Pl tartja a súlyát mi lenne?

Igen, felszínes vagy de nem azért mert a kövérsége probléma neked hanem mert az adekvát megoldás szerinted erre az, hogy elhagyod.. könyörgöm ha szerelmes beléd akkor mi a retekért ne akarna változni? De igazából m1 is.. totál hülye felfogásod van le lehet lépni hosszú távon csak használni fog neki.

2016. júl. 3. 16:45
 28/38 anonim ***** válasza:
81%

Túlsúlyos, gyorskajákon él, nem zavarja --> nem akar változtatni.

Gondolom itt akkor minden férfi és nő/fiú illetve lány párkapcsolatban maradna egy olyan emberrel, akihez fizikailag képtelen lenne vonzódni és aki nem mutatna hajlandóságot arra, hogy ezen változtasson.

Ne legyetek már álszentek.

Egy kapcsolat alapkövetelménye, hogy a két fél vonzódjon egymáshoz. Ha valaki nem tud, akkor nem tud, de ez még rohadt messze áll a felszínességtől.

2016. júl. 3. 17:37
 29/38 October15 ***** válasza:
64%

28.: Nem, ez nem álszentség. A kérdezőről lesüt, hogy NEM beszélt erről a pasijával.. konkrétan üvölt róla, hogy kifogások keresésén mást nem tud produkálni.

Nem, ha fizikailag nem vonzódok hozzá anynria, hogy az egy párkapcsolathoz elég legyen akkor nem jövök vele össze. Ilyen egyszerű, szerencsére én ezt eddig is és feltehetően ezután is jó előre eltudom dönteni.

2016. júl. 3. 17:44
 30/38 A kérdező kommentje:

Es akkor mi van ha ezt valaki tényleg nem tudja eldönteni?!

1.kapcsolat és nem tudtam hogy mit kéne érezni..

2016. júl. 3. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!