Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenkeznek a pasik ha óvszerhasználatról van szó?
Pasi vagyok és tényleg nem értem. Szexeltem gumiban és nélküle is jó párszor, de nem akkora a különbség, hogy emiatt hisztizni keljen.
Tény, hogy gumiban egy fél fokkal jobb a szex, de nem annyira rossz mint 1-2 ember állítja.
Én inkább lustaságot sejtek emögött vagy azért nem kényelmes mert rossz méretet vettek.
Én sem értem. Házasság alatt is óvszerrel védekeztünk, nekem semmi gondom vele. Hiszti csak.
45/F
Tudod, nem mindenki úgy működik mint te, nekem például szinte nulla érzés gumiban szexelni...
Úgy látszik, te szerencsésebb vagy.
Nekem volt olyan párom, akivel akárhogy próbálkoztunk (évekig!), sose tudott óvszerben elmenni. RENGETEG fajta, méretű óvszert kipróbáltunk, nagyon kitartóak voltunk, voltak 3-4 órás meneteink is, közben is rengeteg orállal, óvszercserével, de semmi. Gyógyszert nem szedek, ezért gumiztunk, de mindig orál volt a szex vége. És mielőtt azzal jönnétek, hogy bennem van a hiba, nyilván volt olyan párom is, akinek nem okozott problémát.
Úgyhogy, a hiszti az az amikor nem is hajlandó felvenni, ezzel lesz*rva, hogy esetleg teherbe ejti a lányt, de igenis van, aki nem tud benne elélvezni. Ez van.
Azzal vitatkoznék hogy csak "fél fokkal jobb" mert sokkal jobb óvszer nélkül ez tény. Viszont az is tény, hogy nem annyival jobb ami kompenzálná a "megjön-e" aggódását, vagy a parát hogy elkaptál-e valamit (alkalmiban).
Szóval az óvszer a szükséges rossz, de értelmes, felnőtt fejjel gondolkozó ember felveszi inkább ha nem állandó kapcsolat és még nincs meg a kellő bizalom a partner iránt.
Nem szeretek gumiba szexelni mert dorzsol es tapad kellemetlen erzes ezert volt csak 2 partnerem az utobbival mar jegyesek vagyunk 😊
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!