Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknél véletlen sikerült gyerek, hogyan védekeztetek?

válasza:Baráti körben volt ilyen. Ott, tablettával és mégis baba lett.
Pedig, előírásosan szedte a nő.

válasza:

válasza:Megszakítással, de részegek voltunk, későn húzta ki. ( Máskor nem volt belőle probléma).
Szerencsère nem maradt meg, így nem kellett műtètre mennem. Semmikèpp sem tartottam volna meg.
További kérdések:
A Pharmatex termékeket a legtöbben lehúzzák fórumokon, hogy mennyire nem hatásosak, de megszakításos módszerrel együtt kombinálva biztonságos, nem?
A párom elélvezett, nem belém. Nem törölte meg és Kb 5 perc múlva visszatette, és úgy volt pár lökés. A menstruációm utolsó napján vagyok.
Kivertem a farkam, aztán megujjaztam egy nőt majdnem egy hónapja. Most írt, hogy nem jött meg neki és pozitív a teszt. Nem raktam be neki egy pillanatra sem, oda se helyeztem a farkam. Apának lenni nem állok készen, csóró vagyok. Ráadásul nem is tudok megtartani egy...
23 éves nő vagyok. A problémám az, hogy a menstruációm, ami 28-29 napos szokott lenni késik és már a 37. napon vagyok. Június 16-án beszedtem egy 72 órás tablettát, mivel az óvszer lecsúszott, pár órára rá be is szedtem, ezután pontosan érkezett a menstruációm június...
Lindynette 20-at szedek és számoltam,hogy a nyaralás elején kellene 7 napos szünetet tartsak amikor megjönne a megvonásos vérzésem. Nem feltétlenül szeretnék a tengerbe evvel bíbelődni. Érdekelne,hogy egyszeri alkalommal ez okozhat problémát, ha a 21. szem után másnap...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!