Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzik sokan a gumit?
Általában azért ellenzik a gumit, mert sokkal kevesebbet lehet érezni a másikból. Meg, ha valaki nem tudja megfelelően felhúzni, akkor elszakadhat.
De még ezer módja van a védekezésnek.
(én gumit használok)
Nekem több okom is van a gumi ellen :)
Egyrészt, allergiás vagyok rá. Nem a latexre, mert próbáltam már latexmenteset is, és ugyanúgy kimarta és csípte a nuncim. Én inkább a síkosítóra gyanakszom. Másrészt mert, mint ahogy mondták, valóban jobb érzés nélküle, természetesebb, intimebb :)
A tablettaszedéstől eddig semmi negatív dolog nem történt velem. Hacsak azt nem számolod negatív dolognak, hogy órára pontosan tudom, mikor fog megjönni, és bárhol, bármikor szexelhetek a párommal, aggodalom nélkül. Magamtól kezdtem el szedni évekkel ezelőtt, soha senki nem kért rá. De azért örültek neki.
Viszont én nem is teszek fel gyökér kérdéseket, hogy terhes vagyok-e meg hasonlók. Azok nem azért vannak, mert így vagy úgy védekeznek. Megnézed, millió olyan kérdés van, hogy kiverte a pasinak, kezet mosott, a pasi utána megujjazta őt, vajon terhes lehet-e? Ebből van több, nem az ilyen "elszakadt a gumi" vagy "kihagytam egy szemet" kategóriákból. Azaz, nem a védekezés módja a probléma, hanem a tájékozatlanság. Aki tudja, hogyan lesz a gyerek, az azt is tudja, hogyan tehet ellene. És a tabletta nagyonis védekezés. Betegségek ellen ugyan nem véd, de tartós kapcsolatban remélhetőleg nem sok esélyed van összeszedni valami csúnyaságot. De a baba ellen, megfelelő használat mellett nagyobb eséllyel véd a tabletta, mint a gumi. Legalábbis, a statisztikák: gumival szexelés mellett 100-ból 1, míg tabletta mellett 1000-ből 1 nő lesz terhes. Az más kérdés, hogy ki hogyan használja, aki nem figyel oda eléggé, annak a gumi is kiszakad és a napi tabletta is elmarad, aztán meg bumm, így jártak, szidják a védekezési módszert, pedig nem is az a bűnös.
mindenki maga dönti el h védekezik
fogamzásgátlónak is megannyi mellékhatása lehet a hormonokon kívül mást is tartalmaz amiről fogalmunk nincs
a gyóygszer egy üzllet az orvosnak gógyszer iparnak leszarják h több éves hazsnálat után mit okoz meg senki sem meri visszavezetni rá h igen is a fogamzásgátló okozta sok nő meddőségét egyéb rendellenességet annyival el van intézve h már kevés hormon tartalmaznak
de ami beleavatkozik a hormonrendszer működésbe az nem jó a szervezetnek
vlki szedi vlki nem ha nem hajlandó mérgezni magát a csaj fogaddal húz gumit vagy más védekezési módot kell keresni ennyi
kiszakad elmész eseményutániért de csak akkor szakad ki ha szarul használod
mindneki maga dönti el e h akar védekezni csak védekezzen vlhogy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!