Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A durex kicsit nagy a lifestyles jó lesz?
Üdv. Csúszkáló 56mm óvszer esetén mit tegyek? A lifestyles mennyivel kisebb? 53mm és 56mm közt érezhetően nagy a különbség? És 52mm, 53mm közt mennyire nagy a különbség?
Köszönöm az értelmes választ

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Igaz hogy a masculan sokkal kisebb? Hogy vannak ezek a méretek?
Olyat szeretnék, ami jó ízű és illatú, amit kellemesen lehet szopni. :) A sima guminak nem szeretem a szagát és az ízét sem.
Sziasztok azt szeretném kérdezni, ha már magamat újaztam, akkor mennyire fájhat, az igazábóli első együttlét? (egy új, volt hogy gyorsan) Illetve ultra thin lifestyles óvszert vettem. Megfelelő lehet első alkalomra? Ha esetleg a vége felé picit gyorsabb vagy...
Kérlek csak az válaszoljon aki tényleg tudja
Én nem értem mitől olyan csudajó az a gumi:D3 darab ultravékony durexből,ami 700Ft,300 Ft ráfizetéssel már kapok egy 10db-os masculant.Mitől olyan nagyszám a durex?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!