Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális vágy az ha párkapcsolaton bellül mint férfi a nő szolgája akarok lenni?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pontosabban attól tartok, hogy ha neadjisten csinálnám olyasvalakinek, akivel együtt vagyok, akkor közben (vagy esetleg utána is) úgy gondolna rám, mint "szopós k**vára", vagy úgy, mint valakire, aki behódolt neki. Viccen kívül hallottam férfi szájából, hogy mialatt őt...
Minden férfi elhagyott eddig. 25 éves vagyok, eddig 2 pasival sikerült eljutnom a szexig, de ők is elhagytak már az első alkalom után. Sajnos külsőre nem vagyok szép, az arcom kifejezetten ronda, sminkkel is. Ráadásul hiába vagyok magas 175 cm magas, mellem szinte...
Szoktam szervezni kb havonta hetero gangbang összejövetelt, egyedülálló vagyok. Attól tartok, hogy ha lesz párkapcsolatom, hiányozni fog ez, viszont a páromat megcsalni nem szeretném. Létezik olyan nő aki ezt elfogadja? F35 Ítélkező megjegyzéseket nem kérek, én is...
Akinek van párkapcsolata vagy volt van pozitív megtapasztalasa, emlék, rutin, megerősítés szex terén. De nekem pl csak pár egyéjszakás volt csak. És már olyan rég volt hogy ha arra kerülne a sor azt sem tudom fel e állna mert úgy izgulnék ha hozzaerne.. Bár ha lenne...
A lány sehogy sem akarja leszopni a fiút de ő rendszeresen megkéri hogy nyalják ki...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!