Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, volt olyan szituáció, hogy kedvetekre tudtatok meztelen fiúkat, pasikat nézni úgy hogy senki nem látott benneteket?
Figyelt kérdés
#pucér pasit látni
2021. ápr. 5. 09:06
1/16 anonim válasza:
Nem volt,de ha lett volna sem éltem volna a lehetőséggel,ugyanis idegenek esetében teljesen közömbös,érdektelen. Mi nem úgy működünk,mint ti.
2/16 anonim válasza:
Nekem sem volt.
De ha lenne alkalmam nem hinném, hogy élnék vele. Max odanézek, s annyi.
Engem egy idegen/idegenek meztelen teste nem indít be, érzelmi kötődésre van szükségem.
4/16 anonim válasza:
#3 as. Újabb példája a pasi logikának. Mi értelme kamuzni egy anonim oldalon?? Ha izgatna szemrebbenés nélkül leírnánk.
5/16 anonim válasza:
Hát pedig ez az igazság. Semleges látvány lenne, ennél több kell, hogy beinduljak. Az érintés, hangok stb sokkal többet számítanak, mint egy random test látványa. Egyet értek, másképp működünk.
6/16 anonim válasza:
Hát, most nem arra kell gondolni, hogy egyből ráizgultok, meg masztipartit tartotok, de azért, őszintén, ha láttok egy jó férfi testet, ami mondjuk 10/10 azért megnéznétek na.
Persze, másképp működünk, nők és férfiak, de ez szerintem nálatok is megvan.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, erre gondoltam én is , csak nem tudtam így megfogalkmazni
2021. ápr. 5. 10:55
8/16 anonim válasza:
Egy random test látványa valóban, de egy álompasi meztelen látványa?
A férfiak sem fognak beindulni olyan nőre akik nem az ideáljuk csak azért mert nő és meztelen.
9/16 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
12/12-es elég extrém példa. (Nem ismerem azt, aki írta, ne tőlem kérdezzétek, hogy igaz e)
10/16 A kérdező kommentje:
Engem urológus vizsgált es az sdminisztrátor csaj paraván mögött szokott lenni és gépelni a számítógépbe amit a doki diktált es látott mindent...jócsaj volt, nem bántam hogy megbámulja.Szerintem hihető.
2021. ápr. 7. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!