Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiús anya ki tud váltani szexuális izgalmat kamaszodott fiúnál,akaratlanul?
Pl vizualis inger hatasara.vagy minden nő kizartnak tartja?
Bugyiban,atoltozes stb..ami veletlenszerűen is hathat rá.
Nyilván ha van ilyen eleve kinövi

válasza:

válasza:#11
Igen, egy NŐ engem is. Én viszont a nővéremre nem nőként tekintek, hanem testvérként.

válasza:

válasza:Akkor jo ronda lehet
Ha jo no lenne allna ra kukid keményen

válasza:

válasza:

válasza:#14
Inkább csak nem vagyok ösztönlény. Kialakult bennem egy természetes gát a saját vérem iránt, mint minden egészséges, civilizált embernél.

válasza:

válasza:Persze
Sokan kivertèk már az anyjukra gondolva. Én is amikor kamasz voltam. Vagy amikor a másik szobában ment a szex csattogott közben a farkam rendesen

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kifejezetten szépnek tartjátok? Van ilyen még?
Mikor verem akkor arra gondolok hogy néha ő csinálja nekem és sokkal nagyobbat élvezek tőle, de a valóságban nem tudnék hozzáérni mert az anyám de néha jó arra gondolni hogy mi lenne akkor ha segítene büntetendő erre gondolni?
Nagyon szeretnék a mostoha anyámal sexelni. Szerintem ö is hajlik a dolog felé . Ki mit gondol valaki jártas a témában?? 19/F 39/N
Sajnos én 6 éves koromban elvesztettem az anyámat, és érzelmileg nem tudtam kötődni hozzá. Azt mondták ezért nem tudok nőkhöz sem kötődni, illetve olyanokhoz akarok kötődni, akik elérhetetlenek. Mennyi rációt láttok ebben? Jár(ta)tok e hasonló cipőben?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!