Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiús anya ki tud váltani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiús anya ki tud váltani szexuális izgalmat kamaszodott fiúnál,akaratlanul?

Figyelt kérdés

Pl vizualis inger hatasara.vagy minden nő kizartnak tartja?

Bugyiban,atoltozes stb..ami veletlenszerűen is hathat rá.

Nyilván ha van ilyen eleve kinövi

júl. 4. 12:08
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Nálunk előfordult.
júl. 9. 05:43
 32/35 anonim ***** válasza:

Baba korom óta egymás előtt mesztelenkedtünk, be mentünk fürdőbe fogat, mosni v bármi akkor is ha a másik fürdött.

Amikor bátyámnak nője lett akkor szólt h most hétvégén jön és ne nyissak rá sehol. De amúgy amíg ki nem repülünk otthonról így éltünk. Sosem néztem anyámra, úgy. Csak úgy mint a legjobb anyuka akit kivanhatok magamnak.

A keresztanyámra már néztem úgy, meg a gyerekére. Nekem beleférne ilyen főleg h nincs vérszerinti kapcsolat mert keresztapám felől van verszerinti mert az anyja a mamámnak a testvére.

23F

júl. 9. 08:45
 33/35 Lacy3 ***** válasza:
57%
Persze, hogy ki tud váltani. Még ugyancsak !! Itt vagyok én élő példa.
júl. 18. 17:16
 34/35 anonim ***** válasza:
72%

Szó nincs róla!

Pubertás vagy sem, bár pubertás előtt eleve nem is téma ez, de utána is maga a jelenség gátlása ösztönösen kódolt.

Ha ilyen mégis felmerül akár gondolati síkon, ott bizony komoly pszichés baj van, és várható, hogy nem lesz egészséges pszichoszex fejlődés.

Tehát nem, nincs ilyen, teljesen kizárt.

Végletesen érzékeltetve: ha történetesen csak az anya van nő az egész faluban, és a fiúgyermek nem kap más nőnemű lényt, akkor is lehet akár egész nap is az anya meztelenül a fiú előtt, ez teljesen semleges helyzet és érzés, nulla.

Jól megfigyelhető ez, amikor egész családok mennek együt nudista kempingekbe, serdülő fiúval együtt, és evidencia, hogy rokonnal kapcsolatosan nem merül fel ilyen vágy, gondolat.

Aztán ez úgy van biológiailag kódolva, hogy minél távolodunk a rokonsági fokban, annál nagyibb az esély a vágy esetleges megjelenésére, de egészséges esetben egy unokatestvér se éri el azt a szintet, hogy vonzó lehessen szexuálisan.

Másod unokatesvérnél már talán-talán megindulhat a folyamat, de talán ez a legelső, valamennyire egészségesnek nevezhető vonzódás. Az ennél közelebbi rokon esetében felébredő vágy bizony nagy pszichés problémát jelez. (attól még sajnos van olyan, tudom, és a következményeit is láttam már párszor)

júl. 18. 18:18
 35/35 anonim ***** válasza:
Igen, tapasztalat.
júl. 20. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Srácok nektek tetszik anyukátok/lánytesótok melle?

Kifejezetten szépnek tartjátok? Van ilyen még?

Az nagyon nagy baj ha néha az anyukámról fantáziálok?

Mikor verem akkor arra gondolok hogy néha ő csinálja nekem és sokkal nagyobbat élvezek tőle, de a valóságban nem tudnék hozzáérni mert az anyám de néha jó arra gondolni hogy mi lenne akkor ha segítene büntetendő erre gondolni?

Hogyan tudnám elcsábítani a mostoha anyám ?

Nagyon szeretnék a mostoha anyámal sexelni. Szerintem ö is hajlik a dolog felé . Ki mit gondol valaki jártas a témában?? 19/F 39/N

Olyan férfiakat kérdezek akik korán, már gyermekkorukban elvesztették az édesanyjukat, ti könnyen alakítottatok ki párkapcsolatokat vagy nehezen?...

Sajnos én 6 éves koromban elvesztettem az anyámat, és érzelmileg nem tudtam kötődni hozzá. Azt mondták ezért nem tudok nőkhöz sem kötődni, illetve olyanokhoz akarok kötődni, akik elérhetetlenek. Mennyi rációt láttok ebben? Jár(ta)tok e hasonló cipőben?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!