Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon nagy baj ha néha az anyukámról fantáziálok?

válasza:Nem, nem baj. Bizonyos életkorban elég természetes is.
A gondolat nem büntetendő.

válasza:Én azt mondom, hogy ez semmilyen korban sem normális, nem elfogadható.
Rendes, korodbeli lányok után fantáziálj.

válasza:Írhattok bármit, magyarázhatjátok bizonyítványotok! (#1)
betegek vagytok... Bárki, de nem anyám

válasza:Igen, nagy baj.
Normális ember az anyja iránt nem érez szexuális vágyat.

válasza:Még valami:
"akkor ha segítene büntetendő erre gondolni?"
Úgy érted, hogy van-e olyam törvény, ami tiltja az ilyen fantáziát, és pl. pénzbírság jár érte?
Vagy mire gondolsz?

válasza:De most komolyan, a fantáziát hogy büntetnék?
Nem kellene trollkodni...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nekem 15/3,5 cm és krónikus szingli vagyok mivel alacsony vagyok, de ha ez nem lenne elég egy komolyabbra forduló ismerkedés után még szoronghatnék a szex miatt is. Annyira beleőrültem a gátlásosságba (már depresszív tüneteket okozva), hogy utóbbi időben elkezdem...
Úgy érzem hiányzik az az érzés amikor új emberrel ismerkedek. A lángolás, az izgalom, az egész folyamat ami az első szexig vezet. Miért fantáziálok mindig erről? 45N
Most őszintén.. Ez egy anonim oldal, nincs értelme kamuzni, legalább itt mondjatok igazat!
Annyi a gond hogy a legjobb fiubaratom(6eve vagyunk baratok)tobbet is el tudna velem kepzelni mint baratsag,de en abszolut nem,inkabb a testverevel lennek egyutt(csak testileg)
Ágyhoz bilincselni/megkötözni Folytogatni, megpofozni, húzni a hajam sz*x közben Csúnya dolgokat mondani nekem pl te ku**a te rib**c Brutálisan du*jon meg Ha a brutalitás következtében vér folyna belőlem nekem az nem lenne gond sőt az még jobban...
Ha van a közelembe férfi, aki megmozgat szexuálisan (elég gyakran van ilyen), akkor minden este elalvás előtt erről fantáziálok, hogy milyen jó lenne közelében lenni, megcsókolni.. Pikáns részekig ritkán jutok, mivel hamar elalszom. Sokat fantáziálok mások...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!