Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az nagyon nagy baj ha néha az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon nagy baj ha néha az anyukámról fantáziálok?

Figyelt kérdés
Mikor verem akkor arra gondolok hogy néha ő csinálja nekem és sokkal nagyobbat élvezek tőle, de a valóságban nem tudnék hozzáérni mert az anyám de néha jó arra gondolni hogy mi lenne akkor ha segítene büntetendő erre gondolni?

ápr. 25. 14:18
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
69%

Nem, nem baj. Bizonyos életkorban elég természetes is.

A gondolat nem büntetendő.

ápr. 25. 14:35
 2/29 anonim ***** válasza:
62%
Az 1.-nek igaza van.
ápr. 25. 14:48
 3/29 anonim ***** válasza:
60%

Én azt mondom, hogy ez semmilyen korban sem normális, nem elfogadható.

Rendes, korodbeli lányok után fantáziálj.

ápr. 25. 14:54
 4/29 anonim ***** válasza:
53%

Írhattok bármit, magyarázhatjátok bizonyítványotok! (#1)

betegek vagytok... Bárki, de nem anyám

ápr. 25. 15:26
 5/29 anonim ***** válasza:
52%

Igen, nagy baj.

Normális ember az anyja iránt nem érez szexuális vágyat.

ápr. 25. 15:50
 6/29 anonim ***** válasza:
82%

Még valami:

"akkor ha segítene büntetendő erre gondolni?"

Úgy érted, hogy van-e olyam törvény, ami tiltja az ilyen fantáziát, és pl. pénzbírság jár érte?

Vagy mire gondolsz?

ápr. 25. 15:53
 7/29 A kérdező kommentje:
Nem a cselekedetre gondolok hanem csak fantáziálás amég nem történik semmi addig nem büntetik ha csak fantázia van igaz?
ápr. 25. 15:58
 8/29 anonim ***** válasza:
68%

De most komolyan, a fantáziát hogy büntetnék?

Nem kellene trollkodni...

ápr. 25. 16:03
 9/29 anonim ***** válasza:
32%
Baj. Semmilyen korban nem normális.
ápr. 25. 16:08
 10/29 anonim ***** válasza:
59%
Próbálkozz be nála hátha benne lenne
ápr. 25. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Normális vagy érthető, hogy farokgátlásos férfiként mostanában mindig azon fantáziálok, hogy az illető csaj pasijának mekkora lehet a farokmérete?

Nekem 15/3,5 cm és krónikus szingli vagyok mivel alacsony vagyok, de ha ez nem lenne elég egy komolyabbra forduló ismerkedés után még szoronghatnék a szex miatt is. Annyira beleőrültem a gátlásosságba (már depresszív tüneteket okozva), hogy utóbbi időben elkezdem...

Ha itthon mindent megkapok akkor miért fantáziálok mindig más férfiakról?

Úgy érzem hiányzik az az érzés amikor új emberrel ismerkedek. A lángolás, az izgalom, az egész folyamat ami az első szexig vezet. Miért fantáziálok mindig erről? 45N

Az itteni fantáziálók, szextörténeteket írók hány százalékának van tényleges szexuális élete?

Most őszintén.. Ez egy anonim oldal, nincs értelme kamuzni, legalább itt mondjatok igazat!

A legjobb fiubaratom occserol fantazialok,nagyon szivesen lefekudnek vele es szerintem neki is szimpatikus vagyok. Mit tegyek?

Annyi a gond hogy a legjobb fiubaratom(6eve vagyunk baratok)tobbet is el tudna velem kepzelni mint baratsag,de en abszolut nem,inkabb a testverevel lennek egyutt(csak testileg)

Ezek normális szexuális vágyak vagy nem? Ez Bdsm vagy valami fétis? Ilyen dolgokra vágyom nagyon régóta már ma**urbáció közben is ilyenekre gondolok....

Ágyhoz bilincselni/megkötözni Folytogatni, megpofozni, húzni a hajam sz*x közben Csúnya dolgokat mondani nekem pl te ku**a te rib**c Brutálisan du*jon meg Ha a brutalitás következtében vér folyna belőlem nekem az nem lenne gond sőt az még jobban...

Mit jelent ez? Miért fantáziálok minden este elalvás előtt?

Ha van a közelembe férfi, aki megmozgat szexuálisan (elég gyakran van ilyen), akkor minden este elalvás előtt erről fantáziálok, hogy milyen jó lenne közelében lenni, megcsókolni.. Pikáns részekig ritkán jutok, mivel hamar elalszom. Sokat fantáziálok mások...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!