Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiús anya ki tud váltani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiús anya ki tud váltani szexuális izgalmat kamaszodott fiúnál,akaratlanul?

Figyelt kérdés

Pl vizualis inger hatasara.vagy minden nő kizartnak tartja?

Bugyiban,atoltozes stb..ami veletlenszerűen is hathat rá.

Nyilván ha van ilyen eleve kinövi

júl. 4. 12:08
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
58%
Nem a 3-as vagyok de egy szép merev álló péniszt melyik nő nem nézi meg?
júl. 4. 18:01
 22/35 anonim ***** válasza:
82%
Nekem van fiú tesóm. Mikor kamaszok voltunk sosem vettem észre hogy csorgatná a nyálát rám vagy anyukámra. Pedig nyilván gyakran látott meztelenül bennünket.
júl. 4. 18:16
 23/35 anonim ***** válasza:
12%

22

Biztos kiverte rátok a farkát amikor rólatok fantáziàlt egy hármast

júl. 4. 18:17
 24/35 anonim ***** válasza:
64%

23-as.

Ezek szerint te ezt csináltad, ezért jutott eszedbe. Még az a szerencséd hogy apád ezt nem tudta meg. Mert ha igazi apa akkor úgy szájba veri az aberrált kölkét hogy az a taknyán csúszik a falig.

júl. 4. 20:43
 25/35 anonim ***** válasza:
21%
Persze hogy csináltam
júl. 4. 20:47
 26/35 anonim ***** válasza:
79%
Akinek az anyjára feláll a faxa az tuti nem normális. Akinek a lánytesójára az meg szerencsés. Hogy van lánytesója. Bennem ez a kettőség van.
júl. 4. 20:54
 27/35 anonim ***** válasza:
30%
Ha bevàllalósak csinálnak egy harmast
júl. 4. 20:55
 28/35 anonim ***** válasza:
51%
En 18 voltam (f) az unokatesom meg 16 (l) de olyan jo csocsei voltak hogy minden nap arrol fantazialtam hogy de mellbekúrnám 🤣
júl. 4. 22:00
 29/35 anonim ***** válasza:
10 23 27 28 ugyanaz?
júl. 8. 21:04
 30/35 anonim ***** válasza:
Azért akinek nem sérves az agya, ezt öntudatra ébredésétől kezdve megfelelően kezeli és elkülöníti szerintem. Én anyámra sosem tekintettem ilyen szemmel.
júl. 8. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Srácok nektek tetszik anyukátok/lánytesótok melle?

Kifejezetten szépnek tartjátok? Van ilyen még?

Az nagyon nagy baj ha néha az anyukámról fantáziálok?

Mikor verem akkor arra gondolok hogy néha ő csinálja nekem és sokkal nagyobbat élvezek tőle, de a valóságban nem tudnék hozzáérni mert az anyám de néha jó arra gondolni hogy mi lenne akkor ha segítene büntetendő erre gondolni?

Hogyan tudnám elcsábítani a mostoha anyám ?

Nagyon szeretnék a mostoha anyámal sexelni. Szerintem ö is hajlik a dolog felé . Ki mit gondol valaki jártas a témában?? 19/F 39/N

Olyan férfiakat kérdezek akik korán, már gyermekkorukban elvesztették az édesanyjukat, ti könnyen alakítottatok ki párkapcsolatokat vagy nehezen?...

Sajnos én 6 éves koromban elvesztettem az anyámat, és érzelmileg nem tudtam kötődni hozzá. Azt mondták ezért nem tudok nőkhöz sem kötődni, illetve olyanokhoz akarok kötődni, akik elérhetetlenek. Mennyi rációt láttok ebben? Jár(ta)tok e hasonló cipőben?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!