Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez az első komolyabb kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az első komolyabb kapcsolatom, jövőhéten megyünk nyaralni egy hétre. Eddig sosem pukiztam és kakiltam a barátom előtt, picit attól is félek ha reggel le akar smárolni és reggeli szájszagom lesz. Mit ajánlotok, hogy ne legyen kínos?

Figyelt kérdés

Részemről elég nagy a szerelem szóval szeretném a legjobb formámat hozni :)

23L 29F

ma 00:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Esetleg finoman beszélni a témáról, hogy milyen félelmeid vannak. Ettől az még kinos téma, de egy fokkal oldodik a helyzet.
ma 01:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt javaslom, a WC-n csináld. Ott a helye, 100% legitimált dolog.
ma 01:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem előtte fogsz hanem zàrt ajtó mögött a wc be,ez talán gond? Pont ez nem érdekli egy ffit..a szexben tedd oda magad és légy bevàllalós ez az ami szàmit....f .
ma 03:16
 4/10 Jacobs2 ***** válasza:
100%

A párkapcsolat hétköznpjai ilyenek :)

Lehet most most bolondnak néztek de ilyen kattogásaim nekem is voltak mindig is, pedig pasi vagyok. Lehet a pasid is kattog ezen. :)

Amúgy sokat tompíthatsz rajta, vannak apró trükkjeim.

Pl. mindig van nálam halls cukorka. A fekete. Reggel bekapsz egyet, és helyben javít a szájszagon, mielőtt kimennél fogat mosni. Kaksit helyből nyitott ablakkal csináld, aztán légfrissítő. Ha nincsen, vigyél magaddal kis parfümöt. Sokat segít az is, ha akkor intézed míg alszik.(ha tudod persze) Kerüld a nagyon tejes/tejszínes dolgokat, hüvelyeseket, káposzta féléket kajánál, (gázképző), illetve a gyorskaját. (Meghajt) Na meg a sok alkoholt, az is ilyen. Ezeket én sima utazáskor is szoktam alkalmazni, mert nem szeretek idegen helyen wc-re menni.

Így nagyon sokat tudsz tompítani a dolgokon.

ma 05:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha nem smárolnál addig amíg nem mosod ki???
ma 06:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Régen a paraszti vilagba ha összejöttek a menyecskék és a legények ezért volt szokás hogy vigye a leendő asszony az ember levetett csizmáját a lábán. Hogy érezze az ember hétköznapi szagát.

Amugy meg az igazi párkapcsolatolnak pont ez a lényege.

Élsz a masik mellett.

Természetesen.

A humor sokat segít az elején. Aztán mar megy magától.

ma 06:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Hosszú még ez a vakáció...
ma 07:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az ember szokott wc-re járni, ebben semmi meglepő nincs.

Reggel adsz egy puszit, aztán kimész a fürdőbe felfrissíted magad.

ma 08:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Bikini: Őszinte szerelem

Charlie: Az légy, aki vagy

Sziámi: Attól koldul

Ennyike

49/F

ma 09:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezt most úgy mondom h mikor össze jöttem párommal mikor egy házban is laktunk haza jöttem wcre. Az első három napos hétvége után is és egyszer sem voltam nagy wc-n...

Ez után megkérdezte mikor fogok úgy kakilni h Ő is ott van a lakásban?😂 Eszembe ne jusson ezt szégyellni így is szeret.Sokáig úgy csinátam h zenét raktam be vagy mikor tv-t nézett kiosontam. Ma már simán rám is nyithat nem zavar... Apránként ment a dolog. Idővel Neked is jobb lesz.😊

ma 12:14

További kérdések:

Támogatásért cserébe szex?

Bakancslistás, nem volt még olyan, hogy nem hivatásos csajszival támogatásért cserébe csináljunk ezt-azt. A kérdésem, hogy van-e még itt gyakorin ilyen lány? Képcsere, meg OF stb.nem érdekel, pasik kíméljenek, úgyis kiderül, hogy farkad van😀

Lányok, szerintetek előny egy pasinál, ha már sok nőt dugott meg, ergo tapasztalt?

Szerintetek férfiasabb az a pasi, akinek már sok kalandja volt, mondjuk legalább 10+, mint a tapasztalatlan, félénk, szűz pasi? Szerintetek férfiatlan az, akinek nem volt még aktusa nővel? Tudat alatt felnéztek arra, aki már sok nőt elfogyasztott, mert az azt...

Férfiak, bánnátok ha a nőknek akivel ismerkedtek egy régi nagyon jó emlék miatt masszázs függősége van? Vagy inkább el se mondjam, főleg hogy egy...

Most nem ismerkedem senkivel de hiába vagyon válogatós a jövőben szeretném ha mégis találnék valakit... A gond az, ha egyáltalán az, hogy egy régi emlék miatt ami kizárólag egy férfihez köthető, aki az egyik legjobb pasi akit valaha láttam, kialakult bennem egy...

Egy minden téren domináns nő miért mondja, hogy "verd el a seggem úgy hogy fájjon"?

Tehát a nő szexben is dominàns volt eddig akit csak kényeztetni is úgy lehetett ahogy épp megengedte. Most meg verjem el rendesen a fenekét. Ez most mi nála szerintetek?

Baránőm miért mondja?

Szex közben sokszor mondja hogy nem bírja hagyjuk abba vagy pózt váltsunk?

Szerintetek igy megkapnam azt, amit keresek?

Evek ota nem voltam csajjal, es nagyon eselyet sem latom, hogy ez barmikor osszejonne a jovoben. Nyilvan kinezeti es onbizalmi problemak allnak a hatterben. Ezert mar egy ideje gondolkodom egy kivalasztott rosszlany meglatogatasan. Ami miatt meg mindig hezitalok az az,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!