Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már nagyon beteges? Lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
Most nyáron egy házban szoktunk bulizni, elég sok szoba van és papírvékonyak a falak. A helyzet az, hogy az exem a jelenlegi barátom legjobb barátja, ezen már túltettük magunkat és megbarátkoztunk a helyzettel, de a srác még mindig szeret és felizgatja, ha nyögök. Az egyetlen probléma, hogy a falak papírvékonyak és általában hangosan szexelünk, van, hogy a kanapén kapjuk el egymást és utána vonulunk a szobába, ezt végignézik s többiek és még izgató is. Tegnap nagyon részegek voltunk és nem zártuk be a szobaajtót miközben szexeltünk, a többiek (csak fiúk) végignézték és az exem ki is verte utána. Ez nagyon gáz? Kell erről beszélni, vagy részegek voltunk és ezzel le is van tudva?2016. jún. 19. 00:38
1/17 anonim válasza:
hát ez nagyon beteg egyikőtök se normális
2/17 RRR válasza:
szerintem ne beszélj
amúgy az egész miliő gáz,tehát ez már nem oszt nem szoroz
3/17 anonim válasza:
Szerintem nem csak az exed verte ki. Egyébként jo buli is tud lenni az ilyen. Régebben nekem is volt ilyenben részem.
4/17 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi baj , ti jol éreztétek magatokat és az exed is többnyire. Egyébként ez attol függ milyen a társaság és hogyan reagálnak az ilyen helyzetekre. Az exedet viszont kicsit sajnálom mert attol függetlenül hogy szereti amikor hallja hogy nyögsz stb gondolom szarul esett neki hogy látott mással szexelni! Egyébként minden ember másképp kezeli az ilyen szituáciokat!
5/17 anonim válasza:
Meredek.. hol vannak ilyen bulik? :D
6/17 anonim válasza:
Beszállt valamelyik ezt követően? :D Ha annyira részeg voltál biztos nem tiltakoztál :D
7/17 anonim válasza:
Szerintem egy büdös k..va vagy, nincs erről mit beszélni. Hidd el iszol még egy kicsit és az sem fog érdekelni, ha a többi fiú is megdug, még élvezni is fogod :D Majd mész mint a népmese, szájról szájra :D
8/17 anonim válasza:
Az a nagyon gáz,hogy bulin szexeltek...
Téged kézről-kézre adnak? Legközelebb egy harmadik közös baráttal lesztek együtt?
A részegség semmire nem indok!
AMúgy elég kritikán aluli viselkedés ez egy nőtől....
Én sosem tudnék összejönni a legjobb barátom volt barátnőjével. Milyen dolog már ez?
9/17 anonim válasza:
Kinek "muszáj" megfelelnie a kérdezőnek, vagy bárkinek?
Senkinek. Mindenki úgy éli az életét, ahogy jólesik (és szabad).
10/17 anonim válasza:
Oké csak ha ilyen módon "élvezi" az életét utána ne ide jöjjön panaszkodni és "Nemi beteg/terhes lettem, mit tegyek?" kérdéseket kiírkálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!