Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez már nagyon beteges? Lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már nagyon beteges? Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés
Most nyáron egy házban szoktunk bulizni, elég sok szoba van és papírvékonyak a falak. A helyzet az, hogy az exem a jelenlegi barátom legjobb barátja, ezen már túltettük magunkat és megbarátkoztunk a helyzettel, de a srác még mindig szeret és felizgatja, ha nyögök. Az egyetlen probléma, hogy a falak papírvékonyak és általában hangosan szexelünk, van, hogy a kanapén kapjuk el egymást és utána vonulunk a szobába, ezt végignézik s többiek és még izgató is. Tegnap nagyon részegek voltunk és nem zártuk be a szobaajtót miközben szexeltünk, a többiek (csak fiúk) végignézték és az exem ki is verte utána. Ez nagyon gáz? Kell erről beszélni, vagy részegek voltunk és ezzel le is van tudva?
2016. jún. 19. 00:38
1 2
 11/17 anonim válasza:
A 9esnek válaszolnék. Senki nem azért van itt, hogy a kérdezőt kritizálja! A kérdező kérdezte, hogy ez beteges e? Mi "normális" emberek igenis betegesnek tartjuk, én személy szerint egy riherongy cafatnak :D Ha ezt élőben kérdezi, kiröhögöm és leköpöm :D
2016. jún. 19. 14:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

#9-es vagyok, #10-nek üzenem

Ebben egyetértünk.

2016. jún. 19. 15:53
 13/17 anonim ***** válasza:
A legelsőnek milyen igaza van...
2016. jún. 19. 18:27
 14/17 anonim ***** válasza:
És a 10-esnek is igaza van (Y). mentek a zöld pacsik
2016. jún. 19. 18:34
 15/17 anonim ***** válasza:

"szerintem ne beszélj

amúgy az egész miliő gáz,tehát ez már nem oszt nem szoroz"

:D:D:D

2016. júl. 5. 23:53
 16/17 anonim válasza:

Szerintem nem baj, jól éreztétek magatokat

Ne vedd magadra mások véleményét.

Megtörtént, kész vége :)

2016. júl. 6. 01:55
 17/17 anonim ***** válasza:

"Az egyetlen probléma, hogy a falak papírvékonyak és általában hangosan szexelünk, van, hogy a kanapén kapjuk el egymást és utána vonulunk a szobába, ezt végignézik s többiek és még izgató is. Tegnap nagyon részegek voltunk és nem zártuk be a szobaajtót miközben szexeltünk, a többiek (csak fiúk) végignézték és az exem ki is verte utána."

mintha valami orángutánok lennének az állatkertből

2016. júl. 6. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!