Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 evessel nem “fura” DDLG kapcsolatban lenni? L18
Figyelt kérdés
2019. jan. 15. 19:03
1/11 anonim válasza:
Picit bővebben?!?
De szerintem nem fura!!
F.
2/11 anonim válasza:
Az nem roleplay? Mert ha igen akkor aka'r fiatalabb is lehetne nalad..
3/11 anonim válasza:
személyiség függő, de szerintem abból is kitudtok hozni valamit :)
4/11 anonim válasza:
Nekem ez olyan, mintha egy 21 éves egy 23 éves MILF-fel lenne kapcsolatban. Vagyis a "Mi van???-kategória". Ha nektek jó, csináljátok, de legfeljebb szerepjáték nagyon áttételesen az egész. F, 39, DD
5/11 anonim válasza:
Na az 53%-os megint osztja az észt, mintha egy TANÁR lenne... Nekem sül le a pofámról a bőr. Egy 19 éves lány, miért ne lehetne LL? Elmondom kedves 53%-os "DD", hogy sok 20-25 éves LL-t ismerek. A DDLG az roleplay. Ott nem a valós kor számít, hanem a betöltött, eljátszott szerep. De az ilyen nehéz felfogásúaknak mondhatja az ember.
6/11 anonim válasza:
Nem voltam még pasi ként ilyen kapcsolatban nem tudom hogy szerepet kap-e benne a szexualitás vagy sem, de mondjuk egy 19 éves lánnyal a húsz év korkülönbség miatt szerintem működhetne mondjuk saját gyerekem nincs nem is tervezek.. De kíváncsi lennék egy ilyen kapcsolatra
7/11 anonim válasza:
19 éves Daddy?
Hat az aztán hiteles lehet 😆
8/11 anonim válasza:
Ha mégsem jön be, akkor esetleg egy 45+ -os DD? ;-)
9/11 anonim válasza:
Más is mondja, kedves ötös, hogy a hitelességgel vannak gondok.
Mint egy tanár?
:-)))
Ez mulattat, több okból is.
Nekem nem hiteles, de másnak lehet az.
10/11 anonim válasza:
Igen. Mert más a felállás.
42/F DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!