Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a Planetromeo színvonala az utóbbi időben romlott, vagy javult, esetleg nem változott?
Figyelt kérdés
Az előző kapcsolatomkor még a régebbi felület volt, és sokkal nagyobb volt az élet, és a pörgés, pedig nem Budapesten vagy a közelében élek, mégcsak nem is megye székhelyen.
Most regisztráltam újra 5 év után, és 1,5 hónapja vagyok fent, de teljesen eredménytelenül :D egyrészt azóta is én vagyok legfrissebb regisztráló, régebben egy hétvégén volt 4-5 új felhasználó, másrészt elhallnak a beszélgetések, nem nagyon írnak vissza az emberek a másiknak.
2023. jan. 9. 09:52
11/15 anonim válasza:
Az elmúlt 2 évben még több mentális probléma lett az emberekkel, de egészen az elmúlt 10 évben is volt már.
12/15 anonim válasza:
Jóval több tag van rajta mimt 4-5 éve, több beszélgetés alakult ki, de egyre több incel is regisztrál. Nézegettem a profilokat és random az egyik általam megtekintett profiltól megkapom hogy én minek regisztráltam fel, mert egy elefántot senki nem dugna meg. Szerencsére nem kell engem félteni, megmondtam neki hogy ne csodálkozzon hogy itt kötött ki, tiltottam, jelentettem. (Kezdjük ott hogy csak plusz 12 kiló van rajtam, amiből még fogyok)
13/15 anonim válasza:
#11: Milyen mentális problémákra gondolsz?
14/15 anonim válasza:
#13: nem a 11-es vagyok, de válaszolok. Egymásnak beugatás, mindenen megsértődés, versenyzés, lenézés és a "diszkrét kaland, hely van?" dolgok zsigerből mennek, de ha megkérdezed hogy mizu, tilt mert az nem eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!