Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini meleg fiúk, nektek gáz ha egy huszonéves srác "bolond"? Egyáltalán bejönnek a huszonévesek?
Kibeb aszottul unalmas amikor idősebb férfiak azt írják magukról hogy ők milyen fiatalosak, bolondok hogy így próbáljanak fiatalokat megszerezni maguknak
Nagyon béna és átlátszó ez
"Ó nézd, már az apád is lehetnék, de nézd milyen jó haverok lehetünk, tök fiatalos vagyok"
Szánalmas
"Mondjuk nagyon hányingerem van attól amikor egy idősebb ember (legyen 25, vagy akár 35) fiatalabbnak mutatja magát viselkedésre csak azért hogy elnyerje a fiatalok vonzalmát.
"
Én általában nevetőgörcsöt kapok, amikor egy hirdetésben azt olvasom, hogy "46 éves srác"
Aki 46 éves, az középkorú úr.
Srác 25 éves koráig volt kb...
Igen. Baj van ha egy ennyi idős férfi még srácnak hívja magát. Talán én is kb 25-26-ig megértem ha valaki néha a srácot használja magára, de ott is a férfi mellett.
Nem mintha érdekelnének az idős férfiak egyelőre egyáltalán, de előbb tudnék vonzódni egy korosztályi sajátosságaihoz méltóan viselkedő, érett, komoly férfihoz, mint olyanhoz aki 30-40 évesen vagy idősebben bolondosnak, gyerekesnek tartja magát és srácként hivatkozik magára. Nincs benne önbecsülés
16:
Tudod van amikor egy kisgyerek megpróbálja játszani a felnőttet. És csak nevetsz rajta, mert ő egy kisgyerek, nem fogja fel hogy az "álcája" nem jó, senki nem hiszi őt felnőttnek.
Aztán van egy felnőtt, aki megpróbálja játszani a kamaszt, a fiatalt. De ezen már nem nevetsz, mert ő már egy felnőtt ember és fel kéne fognia hogy ő nem egy kamasz, nem egy tini, nem egy "fiatalos-bolondos-csávó-srác", hanem egy felnőtt ember, aki már elmúlt 25 éves és inkább férfinak kellene hívnia magát és így kellene magáról gondolkodnia, mert amúgy csak megütközést, lenézést kelt a legtöbb emberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!