Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit jelent az hogy petting és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az hogy petting és ki szereti?

Figyelt kérdés
Azt hiszem van róla némi fogalmam és nagyon de nagyon durván izgat ha az amire gondolok, szeretném tudni, hogy ki szereti még és hogy több aktiv szereti-e vagy passziv, kort is irjatatok, meg SZEREPET IS ezért, mindegy milyen korosztály vagy bi vagy meleg csak irjad ki! 20/m/p

2016. jún. 22. 09:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát számomra inkább előjátékot jelent és kb mindent ami csak kéz, vagy szájjal csak a köldök vonaláig. A szopást már nem venném ide, de a hasat puszilni, köldököt megcsókolni még igen, és imádom sőt enélkül nem is teljes a szex szerintem. Persze a köldökig az csak a szájra vonatkozik, ha kézzel verem a másiknak vagy markolom a fenekét az is ide tartozik még, meg passzívnál nagyobb nyitottság kell azért a szexhez, első néhány alkalommal könnyebb ha csak petting van és kézzel játszunk egymáson.

25/m/a

2016. jún. 22. 11:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Jhaa én azt hittem hogy.. aj hogyan írjam, amikor még nem vetkőztetek le és ruhában odasimultok egymáshoz vagy sima boxerben, pl az aktivon csak farmer van és ugy simogatom a lába közét, belekapaszkodnék a gatyájába, turkálnék benne, magához ránt és dörzsöli a gatyán keresztül a hangszórót az enyémhez vagy a seggemhez, de ez csak példa lenne, hogy szemléltessem, a rengeteg rengetek simogatás, puszi, tapizás ez nekem mind alap, mert imádom, nem gondoltam szopásra, csak kéz és ajkak, az előjátéktól jobban felizgulok mint magától az aktustól, kell a játék, de akkor a petting az ilyen mindesen ami csak az előjátékba belefér, jól van köszöszöm a válaszod, másnak valami hozzá szólása?
2016. jún. 22. 12:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem mind a kettő, mondjuk alapból az előjáték része a másik levetkőztetése, bár nem utasítanám vissza ha meztelenül várna a párom, mikor hazaérek, ha lenne :D De igen, szerintem a másik testének feltérképezése, a simogatás, csókok a nyakon, fülön, vállon, simogatni a másikat boxeren keresztül, vagy belemarkolni a fenekébe és magadhoz húzni, hogy érezzen. Akár masszázs is, de az már tényleg előjátéknak, mert tuti eljutok a fenekéig ha masszírozom. Vagy az nagyon jó ha még boxerben vagyunk legalább és átkarol a lábaival úgy viszem el az ágyig.

24/m/aktív

2016. jún. 22. 12:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Hajaj, hát ez sem hangzik roszul :D köszi a választ :D
2016. jún. 22. 13:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ne aggódj, szerintem mindenki szereti, bár azért azt nem mondanám, hogy jobb a szexnél, inkább fontos része annak.

3-as voltam

2016. jún. 22. 13:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Persze persze :) értem én
2016. jún. 22. 13:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Mi a petting?

A petting, vagyis a behatolás nélküli szex, mindenkinél mást takar. Néhányaknak előjátékot, önkielégítést, akár csak simogatást, de a lényeg, hogy nem történik közösülés. Másoknak egy szexjáték, bármilyen behatolás nélkül: orális, vaginális vagy anális."

[link]

Én is szeretem természetesen. 24/bi/uni

2016. jún. 23. 00:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Huuu az előző válasza 100%-ot érdemel :D így már minden világos, ennél pontosabb megfogalmazást nem is olvashattam volna talán más tájékozott embertől :D köszönöm szépen a választ, megvilágosodtam :D
2016. jún. 23. 04:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!