Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az hogy petting és ki szereti?
Hát számomra inkább előjátékot jelent és kb mindent ami csak kéz, vagy szájjal csak a köldök vonaláig. A szopást már nem venném ide, de a hasat puszilni, köldököt megcsókolni még igen, és imádom sőt enélkül nem is teljes a szex szerintem. Persze a köldökig az csak a szájra vonatkozik, ha kézzel verem a másiknak vagy markolom a fenekét az is ide tartozik még, meg passzívnál nagyobb nyitottság kell azért a szexhez, első néhány alkalommal könnyebb ha csak petting van és kézzel játszunk egymáson.
25/m/a
Hát szerintem mind a kettő, mondjuk alapból az előjáték része a másik levetkőztetése, bár nem utasítanám vissza ha meztelenül várna a párom, mikor hazaérek, ha lenne :D De igen, szerintem a másik testének feltérképezése, a simogatás, csókok a nyakon, fülön, vállon, simogatni a másikat boxeren keresztül, vagy belemarkolni a fenekébe és magadhoz húzni, hogy érezzen. Akár masszázs is, de az már tényleg előjátéknak, mert tuti eljutok a fenekéig ha masszírozom. Vagy az nagyon jó ha még boxerben vagyunk legalább és átkarol a lábaival úgy viszem el az ágyig.
24/m/aktív
Amúgy ne aggódj, szerintem mindenki szereti, bár azért azt nem mondanám, hogy jobb a szexnél, inkább fontos része annak.
3-as voltam
"Mi a petting?
A petting, vagyis a behatolás nélküli szex, mindenkinél mást takar. Néhányaknak előjátékot, önkielégítést, akár csak simogatást, de a lényeg, hogy nem történik közösülés. Másoknak egy szexjáték, bármilyen behatolás nélkül: orális, vaginális vagy anális."
Én is szeretem természetesen. 24/bi/uni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!