Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben nem igazodok el teljesen?
Rámírt egy német férfi egy másik, német, de ugyanilyen oldalon, a kérdésem alapján amit feltettem (meleg téma), hogy látja ugyanolyan az érdeklődési körünk és szeretne ismerkedni.
Kedves, idős, a nyugdíj előtt áll, de már az első levele gyanús volt, mert beszélt valakiről, akit (fiatal srácot) a családja vallása miatt eltiltottak tőle. Ez már az első levélből kiderült. De ma küldött egy olyat, hogy a srác helyett keres valakit és nagyon érdekli, hogy hány evés vagyok. Beigazolodott a gyanúm. Továbbá mondtam neki, hogy ki szeretnék menni már egy jó ideje németországba, erre egyből felajánlotta, hogy tudna segíteni. És itt a gondom...
én nem vagyok olyan, hogy kihasználok másokat, vagy ha nagyon szükségem is van valamire, megpróbálok nem kihasználni másokat. de az öregekre nem bukom, és ha elfogadnám az ajánlatát, akkor nem csak ott alvásra gondolt az biztos. nem szeretnék ilyenbe belemenni, mert számomra fura és bizar,de nem elítélendő és én nem lennék rá képes. de nagyon ki szeretnék menni letelepedni, meg itthonról is negyedszerre dob ki anyám, mert más a véleményem dolgokról. pedig csak 20 evés vagyok :D és most érettségiztem.
én morális emberenek tartom magam, de ha nagyon rövid távon el akarom érni a célom, akkor felhagyok a moralitásommal és becsukom a szemem.
de máshogy is ki tudok jutni, pl ha felvennének oda, ahova menni akarok (ez lenne a legjobb) vagy ha elmennék dolgozni
Ha beszéled a nyelvet akkor simán kijuthatsz,keress olyan helyet ahol van kaja szállás ingyen.Pár évet eltöltesz a vendéglátásban és mehetsz tovább a végzettségednek megfelelően ha már jobban megy a nyelv.Ha ennyi kétséged van akkor ne menj bele egy ilyen szituációba túl sok a ha .
És nem te használnád ki őt,inkább ő téged ..
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!