Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme a coming out-nak?
18 vagyok, és senki nem tudja rólam. Kéne?
Igaz lehet hogy az en helyzetem miatt, de lehet azért mert félek
Gondolkoztam hogy elmondom a legjobb baratnomnek, de o azt mondta neki mindegy hogy fiúm vagy csajom van..
Azon is gondolkoztam h egyik lany osztalytarsamnak elmondom akivel jobban vagyok, o meselte hogy neki van tobb meleg ismerose.
Csinaltam olyat egy masik lanybaratnommel hogy elmondtam azutan meg mondtam h csak vicceltem es o egybol mondta hogy tudtam..
Látszat csal, de igazabol en imadok sminkelni, noieskedni meg lánynak lenni, fiúkhoz is vonzódom passziv ként, lányokhoz is, de azon is gondolkoztam milyen jó lenne ha a barátnőm lenne az úr a háznál (felcsatolhatós).
De most minek mondanam el, barkinek hogy bi vagyok? Persze neha jo lenne sminkeloset jatszani a baratnommel egy pizsimartin.
De amugy hetkoznapokban emberek kozott senki ra nem jonne hogy en nem az vagyok aki.
#3 és #7,
értettelek, de azt, hogy egy (házas)pár együtt van, mindenki azonnal fölismeri, és nem téveszti össze avval, ha egy férfi és egy nő egy helyszínen vannak, de nem egy pár. A beszéden túli, nem-verbális jelek egyértelművé teszik a szituációt. Ezért mondom, hogy az nem igaz, hogy a heterók nem mutatják a párkapcsolatukat. Nem kell hozzá nyilvános ölelés, se csók. Amikor azt mondják, hogy a melegek is eltitkolhatnák a kapcsolatukat, "ne tolják az arcomba", akkor olyasmit kérnek, amit maguk nem tartanak be.
Ha srác vagy és egy sráccal sétálgatsz kézen fogva meg csókolózol és esetleg ezt meglátják mások, igen hamar pletyka téma lesz.
Ez pont olyan, mint a coming out csak nem mész szembe a dolgokkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!