Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg buliban valahogy meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg buliban valahogy meg lehet különböztetni hogy ki aktív, és ki passzív? Vagy ez csak beszélgetés után derül ki?

Figyelt kérdés
27/p

2019. márc. 15. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Persze, az aktívak a titkos aktív kézfogást használják, a passzívak meg a titkos passzívat.

Ha nem ismered egyiket sem, akkor be sem fognak engedni az uni őrök.

2019. márc. 15. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem beszélgetés után inkább. Engem pl mindig passzívnak néznek de aktív vagyok.
2019. márc. 15. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:
58%
Az én elgondolásomban az aktív/passzív nem csak holmi pozíció, hanem egy teljesen más személyiségtípust és kinézetet is jelent. Az a típus, aki nekem bejön, arról azért ez süt ezerrel. És akkor most hiába jöttök azzal, hogy de hát van férfias passzív meg nőies aktív, jó, legyen, csak hát én nem a pozíciójához vonzódok, hanem magához az emberhez. Magyarán hiába mondja egy jeti, hogy ő is egy katicabogár, nálam biztos nem lesz az. Ezért nincs gondom a megkülönböztetéssel.
2019. márc. 15. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:
66%
jja 3-as jól beszél. azért az süt messziről :)
2019. márc. 16. 00:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Valakinek a külsejéből is látszik valakinek meg egyáltalán nem

Ez emeberfüggö

2019. márc. 17. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Hol lehet aktiv melegekkel a szopás rejtelmeiről beszélni?

Én a passziv fél lennék, de érdekelne 1-2 dolog. Van vmi ilyen titkos oldal?

Milyen érzést vált ki belőletek, ha valaki állandóan passzív mondatokkal fejezi ki magát?

Van egy ismerősöm, állandóan amikor bármiről is beszél, akkor olyanokat mond, hogy "megtörtént", "fel van vágva", "be van állítva", "el van végezve", "végre van hajtva", "...van közvetítve", stb. Számomra ez annyira távolságtartó, hogy amióta ismerem, nem tudok hozzá...

Volt már valaki hasonló helyzetben, illetve érzett már valaki ilyet? 20f

Meleg srác vagyok, és tegnap lefeküdtem egy fiúval, akit már elég régóta ismerek, tehát nem vadidegen számomra. Elég régóta ismerkedtünk már, sokat beszélgettünk, csináltunk közös programokat stb., és tegnap megtörtént, szexeltem vele. Ő volt nekem az első, vagyis még...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!