Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi lehet az oka, ha gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, ha gyakran leszbinek néznek?

Figyelt kérdés
Fiatalabb korom óta előfordult velem, hogy ha megemlítettem, hogy barátom van, akkor csodálkoztak. Legtöbbször nem kaptam rá normális választ, hogy miért csak terelést kaptam, hogy nem gondolták volna. Ebben egyébként rosszindulatot soha nem láttam, de mindig furcsa volt. Most már férjnél vagyok és ha véletlen szóba kerül, akkor szintén sokan meglepődnek mondván hogy soha nem gondolták volna hogy férjnél vagyok. Egyik új ismerősöm is ezt mondta. Azóta gyakran összejárunk és bevallotta hogy ő azt hitte én a nőkhöz vonzódom. Arra hogy miért már nem tudott válaszolni. Többször bepróbálkoztak nálam leszbik, holott nem adtam jeleket. Valamennyi bi hajlam lehet van bennem, de igazából még csak kipróbálni se szeretném. Kezd zavarni miért nem nézik ki belőlem hogy a férfiak vonzanak. Nem vagyok extrán nőies, de például hosszú hajam van, szeretek enyhén sminkelni, elegánsan öltözködöm. Visszafogottabb stílusom van. Kíváncsi lennék hogy mi alapján gondoltok valakit leszbinek vagy jelez be a gay radar? Szeretnék rájönni mi az oka, hogy ennyi embert megtévesztek.

jún. 15. 08:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Látnunk kéne, hogy érdemi választ adhassunk kérdésedre...
jún. 15. 08:53
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
akinek hosszú haja van és biológiailag nő és még sminkel is akkor nincs miért leszbinek nézni számomra ez érthetetlen
jún. 15. 08:53
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
2-es ugye tudsz róla hogy rengeteg hosszú hajú, magát sminkelő leszbikus van? 😅
jún. 15. 09:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Látni kell téged, milyen a kisugárzásod. :)
jún. 15. 17:53
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Vannak természetesen maszkulinabb nők, és femininebb férfiak. Lehet, hogy neked ilyen a genetikád, esetleg a mozgásod, ízlésed a divat terén.

Pont most beszéltük a párommal valami tévés program kapcsán, hogy pl Lengyelországban hány rossz būzinak kinéző (de szerintünk valszeg heteró) nő van. Néztük ezt a filmet, hogy hú basszus ez is tuti leszbikus, meg az is, mi van, direkt ezeket a csajokat válogatták ki egy tök más témában nyilatkozni?

Pláne egy viszonylag homofób országban, nem is gondoltuk, hogy ilyenek rohangálnak, ráadásul vidéken...

Egyszerűen mezőgazdaságban, fizikai munkát végző nők felvettek egyfajta maszkulinabb külsőt és testtartást, ami nekem kiakasztja a gaydaromat, de valszeg nem direkt csinálják, és nem is tudatosan.

Aztán megesik, hogy divatba jönnek olyan dolgok, amiket pár éve a leszbikusok használtak egymásnak diszkrét jelzésnek.

Ilyen volt pl a flanel ing, amivel tele lett a mainstream divat pár 7-8 éve.

Aztán most ilyen a szemöldök piercing, ami pár évvel ezelőtt eléggé egyértemű jelnek számított, manapság viszont felkarolta az alternatív divat.

Ugyanez van a karabínerekkel is.

jún. 15. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én meg a másik véglet vagyok. Mikor megtudják, hogy a lányokhoz vonzódom, teljes döbbenet és a legelső: dehát nem is vagyok fiús! Kicsit nehéz egy kívülállónak megérteni, hogy én alapvetően nem fiúnak képzelem magam. 100%-ban nő vagyok, csak a nőkhöz vonzódom.
jún. 20. 14:34
 7/9 anonim ***** válasza:
6, Hyperfem esetén is van olyan, akiről levágós, különösen ha úgy vagy fem, hogy nem a férfiak ízlése szerint öltözködsz.
jún. 20. 17:04
 8/9 anonim ***** válasza:

A kockás ing a katona nadrág bakancs/veszkó csizma és tüsi haj ezek oka lehet.

Igen ő is hetero lány akiről írtam fent.

jún. 21. 01:31
 9/9 anonim ***** válasza:
75%

De pont ez az! Olyan butaság általánosítani. Lehet összefüggés az irányultság és az öltözködés között, de nem minden esetben 100%-osan.

Ezt írtam kb. én is, csak a másik véglet szemszögéből. Teljesen nőiesen öltözködöm, hosszú hajam van, sminkelem magam. És ezek miatt mindig ledöbbennek, hogy lehetek leszbikus... Csak a külső alapján nem lehet mindenkit sztereotip módon beskatulyázni.

jún. 21. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Itthon mennyire ismerik fel a leszbi zászló színeit? Ti szoktatok vele jelezni a többi leszbinek, pl hordtok valamilyen kiegészítőt amin ezek a színek vannak?

Illetve a homofób emberek mennyire ismerhetik a különböző zászlókat? Szivárványos dolgokat miattuk nem mernék hordani. :(

Mit csináljak hogy ne nézzenek leszbinek?

Sok férfi es nő néz full leszbikusnak, a problémám viszont az, hogy a férfiak vonzanak igazán. Mit csináljak, hogy ne nézzenek kurvának, de azért látszódjon a preferenciám miközben jól érzem magam?

Attól leszbinek számítok hogy a barátnőimmel(3-an) kinyaltuk egymást? És élveztem is nagyon.. Megbeszéltük hogy rendszeres lessz

Úgy történt hogy mi együtt megyünk fürdeni,és együtt is alszunk.És a fürdés miatt.(eddig nem fürödtünk 3-an)Csak most,és ez így jött..Normális ez? Nagyon megijedtem hogy élvezem is..és ízlik is..és szeretném többet.srácok nem nagyon izgatnak.Semmi másra nem tudok...

Attól leszbinek számítok ha kinyaltam egy csajt és élveztem is?

Úgy kezdődött hogy elkezdtük csókolgatni és fogdosni egymást.Utánna jött a többi És élveztem,nagyooon.Szeretném még többet... Soha nem éreztem ilyenre vágyat eddig,csak most.És egész életemben heterónak vallottam magam....szóval nem értem:/

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!