Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, ha gyakran leszbinek néznek?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Vannak természetesen maszkulinabb nők, és femininebb férfiak. Lehet, hogy neked ilyen a genetikád, esetleg a mozgásod, ízlésed a divat terén.
Pont most beszéltük a párommal valami tévés program kapcsán, hogy pl Lengyelországban hány rossz būzinak kinéző (de szerintünk valszeg heteró) nő van. Néztük ezt a filmet, hogy hú basszus ez is tuti leszbikus, meg az is, mi van, direkt ezeket a csajokat válogatták ki egy tök más témában nyilatkozni?
Pláne egy viszonylag homofób országban, nem is gondoltuk, hogy ilyenek rohangálnak, ráadásul vidéken...
Egyszerűen mezőgazdaságban, fizikai munkát végző nők felvettek egyfajta maszkulinabb külsőt és testtartást, ami nekem kiakasztja a gaydaromat, de valszeg nem direkt csinálják, és nem is tudatosan.
Aztán megesik, hogy divatba jönnek olyan dolgok, amiket pár éve a leszbikusok használtak egymásnak diszkrét jelzésnek.
Ilyen volt pl a flanel ing, amivel tele lett a mainstream divat pár 7-8 éve.
Aztán most ilyen a szemöldök piercing, ami pár évvel ezelőtt eléggé egyértemű jelnek számított, manapság viszont felkarolta az alternatív divat.
Ugyanez van a karabínerekkel is.

válasza:

válasza:

válasza:A kockás ing a katona nadrág bakancs/veszkó csizma és tüsi haj ezek oka lehet.
Igen ő is hetero lány akiről írtam fent.

válasza:De pont ez az! Olyan butaság általánosítani. Lehet összefüggés az irányultság és az öltözködés között, de nem minden esetben 100%-osan.
Ezt írtam kb. én is, csak a másik véglet szemszögéből. Teljesen nőiesen öltözködöm, hosszú hajam van, sminkelem magam. És ezek miatt mindig ledöbbennek, hogy lehetek leszbikus... Csak a külső alapján nem lehet mindenkit sztereotip módon beskatulyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Mert szerintem eleg rohejes
Illetve a homofób emberek mennyire ismerhetik a különböző zászlókat? Szivárványos dolgokat miattuk nem mernék hordani. :(
Sok férfi es nő néz full leszbikusnak, a problémám viszont az, hogy a férfiak vonzanak igazán. Mit csináljak, hogy ne nézzenek kurvának, de azért látszódjon a preferenciám miközben jól érzem magam?
Úgy történt hogy mi együtt megyünk fürdeni,és együtt is alszunk.És a fürdés miatt.(eddig nem fürödtünk 3-an)Csak most,és ez így jött..Normális ez? Nagyon megijedtem hogy élvezem is..és ízlik is..és szeretném többet.srácok nem nagyon izgatnak.Semmi másra nem tudok...
Úgy kezdődött hogy elkezdtük csókolgatni és fogdosni egymást.Utánna jött a többi És élveztem,nagyooon.Szeretném még többet... Soha nem éreztem ilyenre vágyat eddig,csak most.És egész életemben heterónak vallottam magam....szóval nem értem:/
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!