Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A barátnőm mindenképpen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm mindenképpen szeretné, hogy közösen dohányozzunk egyszer, én viszont nem szeretnék, mit tegyek? 24L

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 4 éve boldog kapcsolatban élek, nem tudom elképzelni nélküle az életem. Nagyon jó dolog, hogy a családom mindig támogatott minket, soha nem éreztem azt, hogy "haragudnának rám", mert nem fiú partnerem van.

A barátnőmnek nagyon sok dolgot köszönhetek, (ő 25 éves) többek között, ő motivált engem, hogy minden reggel elmenjek futni legalább 1 órát, tornázzak, ezeket mind be is tartom, mi több, ha együtt vagyunk, közösen edzünk. Ő komoly szinten lovagolni jár, én pedig az íjászatban találtam meg önmagam. Táplálkozsnál is egészségre törekszünk, nem eszünk édességet sem vagy ilyesmi.

Én imádom a képregényeket, ő a fantasy könyveket, s nagyon gyakran kedveskedünk egymásnak apróságokkal, mondjuk rajz, vagy egy új könyv. Csodálatos dolog, hogy mindig kitalálunk valami szórakoztató, egyben hasznos programot.

A helyzet viszont az, hogy barátnőm fél éve kitalálta, szeretne dohányozni egyszer. Nagyon kíváncsi, hogy milyen érzés lehet cigizni, s szeretne elszívni 1, maximum 2 szálat. Egyáltalán nem szeretne rászokni, mindössze kipróbálni. Azt kérte tőlem, hogy cigizzünk egyszer közösen, mert szeretné megosztani velem az élményt. Én teljesen ledöbbentem, mert a dohányzás teljesen ellentétes azzal a nézettel, ahogyan élünk, illetve halálosan megijedtem, mert tudom, a dohányzás nem játék. Megijedtem, hogy, ha esetleg rászokik ő, vagy én, az egyenes út a tüdőrák felé. Én pedig nem szeretném elveszíteni az egészségem, vagy őt, a szerelmem.

Mindig mondtam, hogy szerintem ez rossz ötlet, nem kellene megtennünk, hasznunk nem származna belőle, sőt, talán rá is szokunk. Azt felelte, tudja, hogy nem egészséges dolog, de egyszer mindenképpen ki szeretné próbálni, mert érdekli a dolog. Megigérte, hogy egyedül soha nem fogja kipróbálni, ha dohányozni fog egyszer, azt velem szeretné megtenni.

Számomra meglepő módon, Anyukám nincs a dolog ellen. Azt mondta, egyszer bőven belefér, ki lehet próbálni, viszont erősen kérte, nehogy rászokjak, de véleménye szerint 1 cigitől nem lesz semmi gondom. Azt is mondta, felnőtt emberek vagyunk, nekünk kell dönteni, de vegyem figyelembe, a barátnőm mindig megtett értem mindent, amit csak szerettem volna, vigyázott rám és szeretett.

Azon gondolkodtam, a kedvéért talán mégis elszívhatnék 1, vagy 2 cigit, mert őt hihetetlenül boldoggá tenném ezzel, illetve, én is szereznék egy új tapasztalatott, lenne egy új közös élményünk a barátnőmmel.

Nektek mi a véleményetek az ügyben?

2016. júl. 2. 09:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
De legépelni ennyit 1, vagy 2 szál cigi miatt :D Eszméletlen. Tényleg nagyon gyerek vagy még, hiába 24 vagy papíron. Ezek alapján legalábbis annak tartalak, pedig fiatalabb vagyok pár évvel. Legyen már ennél több önakaratod, és véleményed. Nagyon cuki dolog, hogy így oda - vissza megtesztek mindent egymásért a pároddal, de mondj rá nemet, ha annyira nem akarod. Magyarázd el a kedvesednek, hogy független emberek vagytok, szabad akarattal, nem vagytok összekötve semmilyen módon, hogy tükörképként kelljen viselkednetek. Hozd fel ezeket az érveidet, és mondj nemet, de legyél ott mellette, amikor ő rágyújt. Elyen egyszerű a dolog.
2016. júl. 2. 13:43
 12/16 anonim ***** válasza:
1-2 száltól tényleg nem fogsz rászokni, de ha nagyon taszít ne csináld, annak úgy nincs értelme
2016. júl. 2. 17:26
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

Hasonló szituációbam vagyunk mi is, csak a füves cigivel.

Én kerek perec megmondtam, hogy ebben nem veszek részt. Ő csinálja, de én nem fogom. Ez nem egy szívesség, hanem egy elvi kérdés. Szóval én ebben a helyzetben nemet mondtam. Punk-tum.

2016. júl. 2. 17:57
 14/16 anonim ***** válasza:

pedig az sem para :) mondjuk elvileg nem mindegy, hogy milyen lelkiállapotban próbálod, de hát úgy az alkoholnak is rossz a hatása pl. :D én a természetes dolgokat szívesen kipróbálom amúgy (mindenkinél van egy határ, na nálam ez az), egyszer élünk meg basszus sámánok is toltak valamit... :D bár ők lehet inkább gombát.

amúgy van akire semmi hatása nincs és alkohol meg sima cigi sokkal egészségtelenebb is... és alkoholtól még agresszív is lesz sok ember... de itt minden a jellemtől függ... csak onnantól parák ezek a dolgok, ha valaki gyenge és rászokik... de kipróbálástól nem fog.

2016. júl. 2. 18:19
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen ne legyél már ennyire önállótlan.
2016. júl. 3. 09:16
 16/16 anonim ***** válasza:

tényleg, ha esetleg füves cigi lenne. Oké, illegális. Ha olyan helyen dolgozol (egyenruhás) simán elküldhetnek egy pozitív teszt miatt, nade egy szál CIGI???

Veszel egy dobozzal, elszívod és ennyi. Ha nem tetszik, odaadod a csöves bácsinak az aluljáróban a maradékot - nagyon fog neki örülni.

Amúgy szerintem hülyeség a cigi egyszerű pénzkidobás.

2016. júl. 4. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!