A "Trónok harca" -ról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Egy barátom ajánlotta, de elég bonyinak tűnik a cselekmény. És ha elkezdem inkább olvassam, vagy nézzem?2014. júl. 26. 23:43
1/6 anonim 

válasza:

Nekem nagyon tetszik! Én megnézem az összes évadot,de muszáj elolvasnom a könyveket mert annyira érdekel. Elég sokan mondják,hogy jobb a könyveket először elolvasni aztán a sorozatot megnézni,mások meg hogy fordítva szóval nem tudom :D De megéri mert a történet,karakterek meg minden nagyon jó benne!
2/6 anonim 

válasza:

A sorozat nagyon le van egyszerűsítve a könyvekhez képest. Sokkal kevesebb szereplő, sokkal kevesebb helyszín, sokkal kevesebb történés van benne. Kb. minden látomást és próféciát kihagytak. Rengeteg dolgot megváltoztattak és/vagy kihagytak.
Én a sorozattal kezdtem és nagyon megszerettem, ezért elolvastam az eddig megjelent könyveket. A könyvek ezerszer jobbak, elolvasásuk után már nem tartom olyan nagy számnak a sorozatot.
3/6 anonim 

válasza:

A legjobb fantasy regény adaptáció valaha, kilométereket ver a Gyűrük urára és a Harry Potter-re.
4/6 anonim 

válasza:

"A legjobb fantasy regény adaptáció valaha"
"Szerencsére" Benioffék erre ezerrel próbálnak cáfolni az új casting hírekkel. Hamarosan átmegyünk aztán True blood/Dexter 8. évad szintbe. Hurrá!!! xD
5/6 anonim 

válasza:

Igen, én se mondanám,h a valaha volt legjobb. Jó jó, de a könyvekhez képest nagyon gyenge és sok szereplő sem egyezik meg a könyvekben lévők kinézetével és jellemével. Az 5.évadra beválogatottak közül (van fent neten néhány videó) sztem senki sem találtak el jól, Areo Hotahra azt mondom,h talán, de a többi nagyon nem talált.
6/6 anonim 

válasza:

Azért a Gyűrűk urát nem előzi meg semmi. De utána rögtön a Tűz és jég dala majd a HP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!