Regényt írok, jelenleg wattpadra. Valaki lenne a bétám?
Akció, krimi szeű, nyomozós regényt írok. Érdekelne -e valakit ennek a bétázása?
A leírást már egyszer amúgy feltöltöttem kérdésben, de ide is bemásolom. Előzőnek kaptam rá AI-os kommenteket (ami egyébként egyáltalán nem igaz), ezért annak az átformálásában is megköszönöm a privát segítséget.
Legnagyobb problémám az, hogy eredetileg forgatókönyvként akartam írni, majd átváltottam regénybe, de túl pontosan és részletesen szeretném megalkotni, ezért lehet vontatottá válik, valamint a párbeszédes részek is lehet túlzottan gyakoriak.
"Raven Unit-Egy titkos nyomozóegység, amely hivatalosan létezik, de csak a kormány és a bűnüldöző szervek tudnak róla. Ők azok, akik a legkényesebb, legveszélyesebb ügyeket veszik át - amikor az igazságszolgáltatás hagyományos eszközei csődöt mondanak.
A történet középpontjában Cameron "Cam" Vásquez áll, egy fiatal, de tapasztalt ügynök, akinek múltja sötét titkokat rejt. Ahogy az egység többi tagja, ő is olyan sebeket hordoz, amelyeket még egymás elől is titkolnak. De az igazság nem maradhat örökké a sötétben.
Ahhoz, hogy együtt tudjanak működni, feltétel nélküli bizalomra van szükség - de mi történik, ha a múltjukkal nemcsak önmagukat, hanem egymást is veszélybe sodorják? Ahogy egyre mélyebbre ásnak a legveszélyesebb ügyekben, rá kell döbbenniük: vannak helyek, ahová az igazság sem ér el. Vajon meddig maradhatnak titkaik az árnyékban? És ha egyszer ők válnak célponttá, ki védi meg őket?"

csak a kormány és a bűnüldöző szervek tudnak róla. - Szóval a történeted fő szála egy TITKOS nyomozóegység, amiről amúgy a legutolsó porfészek rendőrsége is tud.
Na, ezt azért gondold át, kérlek, mert nem életszerű. Hogyha valami titkos, arról nyilvánvalóan senki sem tud néhány emberen kívül, nemhogy "az összes bűnüldözési szerv" :)
Nem bántásból írtam, csak mint meglátás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!