Antikváriumban a könyvek felvásárlása hogy megy?

válasza:

válasza:

válasza:Nem.
Adnak 500 forintot, meg 1000 forintot. Egy szimpla könyvért ha újabb. Régiért meg filléreket. Kivéve ha ritkább.

válasza:Én inkább a nettel próbálkoznék.
Az antikváriumok nevetséges, mondhatni, jelképes áron vesznek meg könyvet, ha megvesznek.
Amin én is már csak nevettem, amikor kerestem a Watson-féle Warhammer 40k egybekötet, találtam olyan boltot, ahol kiírták szívesen felvásárolnak ebből a ritka könyvből 3-4k ft-ért. Aminek a használt ára 12k fölött van...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Stephen King-től az állattemetőt és Edgar Allan Poe összest szeretnék vásárolni. Keresgéljem antikváriumban vagy megvegyem? Van egyáltalán könyvesboltban?
Megvan egy rakat beloluk es azokat akarom leadni penzert (ha beveszik) amik nem tetszettek vagy csak a helyet foglaljak mert sosem fogom olvasni oket. Eleg jo allapotban vannak, nem vadiujak termeszetesen de nincsenek szettepve megtorve csak porosak meg kicsit...
Meg kívánok válni jó pár könyvemtől, mert olyanok, amik igazából más könyvektől foglalják el a helyet, viszont mások számára biztosan érdekesek lennének. Megpróbáltam interneten elpasszolni, viszont nem voltak rá nagyon érdeklődök. Azt szeretném megkérdezni, hogy...
Jason Darktól minden jöhet, horro, misztikus, fantázi könyvek is jöhetnek, csak a régebbi fajtákból. Magyarul
Már mindenhol kerestem de nem találok egy boltban antikváriumban sem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!