Tényleg gonosz és érzéketlen vagyok, amiért irritál a Mosolyka Fanny jelenség? Ki hogy áll vele?
Figyelt kérdés
Eleinte egy aranyos lánynak tartottam, kedveltem, tiszteltem, amikor elkezdett feltűnni a médiában. Magam is mozgássérült vagyok, jó volt látni, hogy van aki ilyen életrevaló az ő állapotában. Mostanra viszont annyira taszító, ellenszenves ez a folyamatos cukiskodása, nyáladzása a férjével, az, hogy gyakorlatilag abból él, hogy mozgássérült és kirakatba rakja az életét. Mást is idegesít, vagy magamban keressem a hibát?2021. jún. 3. 16:33
11/13 anonim 

válasza:

9. Vagyok a Facebook oldalán amit megoszt onnan tudsz tájékozódni. Sok mindent megir ott.
12/13 anonim 

válasza:

Ott jelenleg pont semmi nem derül ki.
13/13 anonim 

válasza:

11 vagyok szerintem ami ránk a nyilvánosságra tartozik ott megirja, a többi az ő döntése hogy mit oszt meg .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!