Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok miben halt meg...

Mit gondoltok miben halt meg Berki Krisztián?

Figyelt kérdés

2022. máj. 6. 18:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
99%
Cucc által kiváltott extra szív túlműködés,magyarul infarktus.
2022. máj. 6. 18:28
 2/20 anonim ***** válasza:
19%

Kokain. Nem vágom hogy, nyomtam én is régen azt sose volt bajom, érzi az ember mikor van a határ

24f

5x bajnok

2022. máj. 6. 18:30
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ruhában.
2022. máj. 6. 18:35
 4/20 anonim ***** válasza:
50%

Éjjel az erkélyen jó eséllyel nem narkózott. Egy hülye volt, de ha ott volt vele a gyerek, pláne nem.

Jó eséllyel rosszul lett, kiment levegőre és ennyi. Volt baja a keringésével máskor is, egyéb gondja is volt. Kódolva volt az életmódjába.

2022. máj. 6. 18:41
 5/20 anonim válasza:
41%
Szerintem csak elment nyaralni a másik bűnöző haverjával.
2022. máj. 6. 18:46
 6/20 anonim ***** válasza:
52%
Zárlatos volt a herevasalója
2022. máj. 6. 18:56
 7/20 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem nem teljesen kizárt, hogy a Rogánhoz kapcsolódó szálak miatt megölték… M Richard is kapcsolatban volt Rogánnal és ha a halálakor nem teszik el láb alól rögtön a Berkit is, lehet hogy beszélt volna, vagy meglóg.

Persze az sincs kizárva, hogy simán megártott a szívének a sok kokó.

2022. máj. 6. 19:53
 8/20 anonim ***** válasza:
88%
Büntetőfékezett a szíve😕
2022. máj. 6. 20:10
 9/20 anonim ***** válasza:
96%
A drog nem válogat ilyen tekitnetben, gondolom most pont nem jól jött ki a dolog.
2022. máj. 7. 02:42
 10/20 anonim ***** válasza:
93%

Elvileg veszekedtek folyamatosan a csajával, aztán lehet túl tolta a cuccot mert már nem bírta idegileg. +ez a büntetőfékezéses ügy is betett neki, szerintem azt is megbánta már bőven.

De ami valójában történt úgy sem fogjuk megtudni, mert mindegyik portál azt ír amit akar.

2022. máj. 7. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ma két nagyszerű ember távozott szinte pár óra különbséggel az életből, M.Richárd és barátja, Berki Krisztián meghalt.Sajnáljátok ami történt velük?

Állítólag először Richárd halt meg a kórházban, majd valószínűleg barátja ezt megtudva túltolta a cuccokat és lakásában megállt a szíve. Én kicsit sajnálom mindkettőt hogy így kisiklott az életük. Most a tv-ben mindkettőről riport.

Berki Krisztiánt hogyhogy még nem verte meg senki se?

Nem értem hogy valaki ilyen beképzelt, és mindenkit csak lealáz, meg játsza az agyát, higyhogy még nem kapták el?

Herby és Molnár Krisztián mitől lett olyan népszerű a youtube-on?

Sziasztok, próbáltam én is liveozással próbálkozni facebookon és youtube-on is, de a kutya se commentel hozzá semmit... Bejön max 1-2 néző és itt kifújt az egész. Pedig normális témában beszélek, átlagtól kissé jobban is nézek ki, értelmesen beszélek. Viszont...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!