Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjak barátnot?
Figyelt kérdés
A kérdés alapbol nagyon rosszul hangzik, hogy találni akarok valakit, de ez van! Régota vágyok egy olyan lányra aki ugy szeret mint én ot, aki szeret bujni, akit bármikor megollelhetek, akinek én vagyok a legfontosabb, aki szeret velem érintkezni, lehet vele beszélgetni, nem gyerekes és felvállal, nem ilyen netes ribaanc (snapc, insta, fb like vadász, akinek van 872319 ismerose..) És hogyan ismerkedjek (haha), nem járok el otthonrol nagyon, inkább olyan "kocka" vagyok, bár ezt a szot nem szeretem, és ezen tudnék is változtatni ha lenne kiért! Szoval akkor, hol tudnék ismerkedni? Nem merek nagyon oda menni lányokhoz csak ugy.. :/ 14*f2016. júl. 2. 17:41
11/12 tollbogre válasza:
Menj könyvtárba és olvass inkább
12/12 anonim válasza:
Menj el valahova ismerkedni hiaba nem szeretsz de ha nem teszel erte ne vard hogy valami lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!