Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan udvaroljak? (Hosszú) Csak értelmes válaszokat, kérlek!
Nagyon bejön nekem egy lány, párszor találkoztunk városban, mikor ott volt a haverjaival, még én is a saját társaságommal. Tegnap csak miatta mentem be a városba, mert múlthét óta nagyon megtetszett, bár ismerem egy jó ideje. Ő viszont idősebb mint én. 17 éves lett februárban, én viszont csak 15 vagyok. Hogyan udvaroljak neki, mit csináljak, hogy megtetsszek? Tegnap úgy volt, hogy megy buliba, aztán mégsem, és elkísértem egy darabon a többi haverjával, mi viszont lemaradtunk, és végig dumáltuk az egész utat. Úgy érzem, hogy megkedvelt, mert már első találkozás után megölelt és megpuszilt, a többi fiút a társaságból viszont nem. :D
Nem akarok barátzónába kerülni, szóval mit csináljak, hogy nyert ügyem legyen nála?
Nem plázacica, ő is metálos, akárcsak én, zeneileg szinte teljesen megegyezünk, öltözködésileg úgyszintén.
#1-es!
Nem tudom, hogy hogyan reagálna, mivel 2 évvel idősebb nálam, és ha azt mondja, hogy legyünk csak barátok, akkor barátzóna, azt meg minden áron el akarom kerülni.
Nem akarok túlságosan "nyalizni", önmagamat adom, viszont Facen nem vagyok valami jó beszélgető partner, és nem tudok vele órákon át beszélni, nekem élőben sokkal jobban megy...
Elhívod moziba, fagyizni, pizzázni, sütizni valami, és majd akkor elmondod neki, hogy milyen gyönyörű és mi fogott meg benne, ezért te többet szeretnél mint egy szimpla barátság. Nem kell túlbonyolítani az egészet, meg egymás idejét rabolni. Szerintem legalábbis.
A korral meg ne foglalkozz, senkit sem érdekel, esetleg a szüleidét/teket.
18/F
#6-os!
Nem az a fajta lány aki szeret enni, vagy mozizni, inkább sétálni és beszélgetni. Viszont nagy dilemmában vagyok, mert a borítóképén éppen a (volt) fiújával van, viszont a fiúja oldalán az van, hogy egyedülálló. Így ha elmondom neki, hogy mit érzek, de még járnak akkor barátzónába kerülök. :(
De úgy érzem, hogy én is tetszek neki, mert tegnap ő kérdezte meg, hogy ráérek-e.
70%, hogy szingli, mert finoman utaltam rá, aztán meg mondta, hogy senkivel sem beszél Facen már egy jó ideje, csak egy sráccal, akivel viszont csak barátok. :D
Köszi #8-as, erre nem is gondoltam. :)
Egyébként hány randi után szokás elhívni magunkhoz? Gondoltam teszek egy próbát, hátha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!