Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha beleszerette...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha beleszerettem egy nagyon jó barátomba?

Figyelt kérdés

Az utcánk végén lakik az egyik évfolyam társam

Sokszor találkoztunk, mert a keresztanyukám szomszédjában laknak...

És én hülye, elmondtam neki

Pedig nem kellett volna

Azóta félek vele találkozni

Pedig szinte minden nap látom...

És az a baj, hogy nem tudom kiverni őt a fejemből

Szerintetek mit tegyek?

2022. máj. 1. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az nagyobb baj, hogy ő erre nem reagált semmit.
2022. máj. 1. 10:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mit reagált rá?
2022. máj. 1. 10:27
 3/4 A kérdező kommentje:

2- es

Semmit, igazából azt mondta, hogy ő csak barátként tekint rám...

De nagyon semmit sem reagált rá, sajnos

2022. máj. 1. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy azt tudod tenni hogy megszakítod vele a kapcsolatot, vagy nem és reménykedsz hogy egyszer többet fog érezni irántad mint barátság.
2022. máj. 1. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Mit csináljak, ha beleszerettem a legjobb barátomba?

Bele szerettem a legeslegjobb barátomba, akivel mindent megtudtunk beszélni... Köztünk 3 év van, de neki ez túl sok és azt mondta, hogy felejtsem el, de nem tudom Közel 6 éve tetszik De nem tudom egyszerűen elfelejteni Az a baj, hogy már a kapcsolatunk sem olyan,...

Az unoka testvérem beleszerettett a legjobb barátomba, mit csináljak?

Én 13 éves lány vagyok és a legjobb barátom egz fiú.Nekem nem probléma hogy csajozik nem vagyok féltékeny,de pont az unokatestvérem kezdett el hajtani rá aki mellesleg megjegyezve annyi idõs mint én de már úgy viselkedik mint egy ku**a pl.már nem szüz és ezt még a...

Beleszerettem a legjobb barátomba de nem tudom mit csináljak?

A legjobb barátomba beleszerettem, de neki már van barátnője.Én nagyon sikertelen vagyok a fiúknál mert dagadt vagyok (és nem, tényleg nem vagyok vékony lány aki azt mondja hogy dagadt.) Eddig nem sikerült egy kapcsolat sem az elmúlt években.Nagyon sok plátói...

Beleszerettem a legjobb barátomba. Mit csináljak?

Már évek óta nagyon jóban vagyunk,és most beleszerettem... Mindent elrontanánk ha esetleg összejönnénk? Vagy nem éri meg és ne is próbálkozzak? Félek,hogy ha megtudja; vagy összejövünk aztán szakítunk,akkor utána megromlana a barátságunk. Szerintetek megéri?

Mit csináljak, ha beleszerettem egy barátomba?

Belezúgtam az egyik barátomba, akit a véletlennek köszönhetően ismertem meg. Elmesélem. Egy nap felhívott egy srác, mondta a nevét és két csajt keresett hogy én vagyok -e az, de mondtam neki hogy téves hívás. Mondtam a keresztnevét az egyik barátnőmnek és eszébe jutott...

Mit csináljak, ha beleszerettem egy nagyon jó barátomba?

2 éve ismerem az illetőt..eleinte csak így lelkizgettünk, meg hülyéskedtünk, szóval tényleg mint valami nagyon jó barátok, aztán így tavaly februárban becsúszott az első csók, utána pedig sorra a többi..szóval akárhányszor találkoztunk, kavartunk..de ugyanúgy megmaradt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!