Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha mindig beleszeretek a legjobb barátomba?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Bele szerettem a legeslegjobb barátomba, akivel mindent megtudtunk beszélni... Köztünk 3 év van, de neki ez túl sok és azt mondta, hogy felejtsem el, de nem tudom Közel 6 éve tetszik De nem tudom egyszerűen elfelejteni Az a baj, hogy már a kapcsolatunk sem olyan,...
Szóval nem tudom hol is kezdjem fura ilyett kérdezni idegen emberektől de mégis kíváncsi vagyok a ti véleményetekre ha esetlegesen én elmondom a barátomnak hogy mi a helyzet az egy korrekt dolog lenne? Mennyire taszítana el egymástól ez a dolog? Igaz ők már 2 évnél...
Nem igazán vagyok a szavak embere, ezért arra gondoltam, hogy inkább egy dal formájában mondanám el neki, hogy mit érzek. Szerintetek jó ötlet egy zenét elküldeni neki vagy inkább szedjem össze magam és mondjam el neki? Félek, hogy ezzel mindent elrontok, de tényleg...
Már több éve elég jó barátok vagyunk. Sokat beszélgetünk mivel hasonló a személyiségünk és elég jól elvagyunk. Nagyjából fél éve elkezdtem iránta többet érezni mint szimpla barátság,de egy ideig nem igazán foglalkoztam vele, mert majd elmúlik de ez nem így történt....
Az osztályból van egy fiú akire pár éve nem csak barátként tekintek.. tök jól elvagyunk, meg minden de nem akarom hogy a barátságunk tönkre menjen igy nem tudom ,h ,jó ötlet lenne e elmondani neki? szoktuk szivatni egymást és kergetjük egymst szünetekbe.. nem rég...
Bele szerettem a legjobb barátomba már 9éva a bbf-em egy osztályba jártunk de most hogy eltávolodtunk egymástól másis suliba járunk megnyilvánultak bennem az iránta érzett érzések nem akarom tönkretenni a barátság k viszont szeretném vele megbeszélni hogy vezessen rá...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!