Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel elég jóban vagy már másfél éve osztalytatsak vagyunk és jófej sracnak tart. De most az utóbbi 2 hónapban mintha szerelmes lennek bele. Hívlyam el randira vagy mit csinaljak?

válasza:Fiam,ráérsz még.
Hívd el VALAHOVA,de ne nyomulj rá nagyon
Amúgy meg házi nyúlra nem lövünk,én a helyedben még várnék,hogy zényleg tetszik -e,vagy csak fellángolás,mivel akkor még nézheted az arcát 8.végéig...
Kapcsolódó kérdések:
Kort és nemet kérnék. A válaszokat előre is köszi.
nyáron még kavartun és párszor volt olyan, hogy talán érez valamit,de mégse.azóta ő már mással is lefeküdt,erre én még nem vagyok kész (elsők voltunk egymásnak). már lassan másfél hónapja nem beszéltünk,én nem fogom hívni, mert mindig én hívtam. volt olyan 2...
Soha nem gondoltam volna h ide ki fogok irni egy kérdést de nagy szükségem van most a tanácsaitokra. 21 éves lány vagyok, a barátom is 21 éves. Fél évig ismerkedtünk aztán hivatalosan is kimondtuk hogy járunk, most tartunk másfél évnél. Én komoly kapcsolatnak...
Próbálom röviden leírni a történetet. A kedvesemmel lassan két éve vagyunk együtt. Én nagyon hamar beleszerettem, ő is szeretett engem, de nem volt szerelmes, jól érezte magát velem, vonzódott hozzám, de nem volt benne több. Egy év után éreztem, hogy már nem érzi...
bár boldog vagyok a kapcsolatomban, és semmi áron nem akarom elvesziteni, egyre többször kivánom, hogy egy lánnyal legyek, legalább egy kavarás ideéig. nem akarom elveszíteni a mostani kapcsolatom, együtt akarok maradni. Már azt is felajánlottam, hogy édes hármast...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!