Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Valaki aki HOCD-Ben szenved ?

Valaki aki HOCD-Ben szenved ?

Figyelt kérdés

Mert szerintem én épp ebbe csöppentem bele,csak kiváncsi vagyok hogy hogy tényleg van e ilyen .

Valaki help .

ma 13:05
 1/1 Mojjo ***** válasza:
Valami kikapcsolódást ajánlanék neked, mint mondjuk egy homokos tengerpartot, valahol messze délen. Tudom, a mostani időjárás után sokan inkább északra mennének, de van, aki még ilyenkor is melegre vágyik, szóval...
ma 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Jó ötlet az űrturizmus fellendítése, amikor a Föld már így is ezer problémától szenved?

Olvasom, hogy egy rakéta indítása 2-300 tonna szendioxid kibocsátással jár (repülő 2-3 tonna). Jó ötlet az űrturizmust is iparrá fejleszteni?

A lusta emberek, tényleg gyorsabban és egyszerűbben megoldják ugyan azt, mint amivel a másik szenved?

Magamról tudom, hogy hoznom kellet be fát, s volt egy kis kosár, amiben kellet volna.. Én megfogtam a szánkót, mert ugye van hó, s telepakoltam, majd szánkóval bevittem. Én lusta vagyok. De kb 2 perc alatt behoztam annyi fát, mint amit az apám 20 perc alatt szokott....

Milyen közvetlenül a természetből származó fertőzések (vírusok, baktériumok, férgek) térnének vissza, akkor ha az emberiség nagy része meghalna egy...

Sziasztok, a kérdésem leginkább arra irányul, hogy pl.: a ma hazánkban ritkaság számba menő veszettség mennyire terjedne el újra pár hónappal, illetve pár évvel a katasztrófa után annak hatására, hogy az ember nem gyakorol kontrollt a betegség felet? És az is...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!