Az mennyire számít átlagos jelenségnek, hogy nevetek alvás közben?

válasza:Ritka, de voltak már esetek. Azt álmodtam, (nem hazudok) hogy egy vámpír vagyok, az Alkonyatból (1-2 részt láttam belőle) és benne volt a legjobb barátom. Karóba akart húzni, én meg megöltem őt, és elkezdtem őrülten (nem tudom, olyan nagyon gonoszan) nevetni. És folytattam azután is, hogy felkeltem... . De ha belőled komikus lehet, belőlem mi lesz? Elvetemült pszichopata? :D
Szóval: Nem csak te vagy egyedül...:'D
Kapcsolódó kérdések:
Az alapján amit a családomról,az iskolai társaimról és úgy az utcán lévő emberekről le lehet vonni alacsony. Jó,igaz én is egy eléggé tudományokba szerelmes ember vagyok,de az hogy valaki 40 (szó szerint) évesen ne tudja rögtön hogy hány napból áll egy...
( én úgy tudom élelem nélkül kb: 21 nap) De halottam olyat is aki, 15 nap nem evés nélkül lett éhes és így bírta 42 napig, ami duplája) szerintetek ez a szervezettől is függ? (Halottam egy férfiról aki sok húst evett és két hétig meg vonta magától a tápanyagot és 2...
Mar 7-8 oraval is (plane kevesebbel! ) egesz nap nem talalom a helyem, es keresem a lehetoseget az alvasra.
Hány óra alvás az átlagos ebben a korban?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!