Összesen mennyi ember szokott lenni egyidőben az usában? Nem a népessége érdekel hanem turizmussal illegális munkásokkal és ott tartózkodókkal és esetleges nem regisztráltakkal együtt összesen mennyien lehetnek benne?

válasza:Az illegálisan ott tartózkodók számát szerinted mégis honnan tudhatnánk?
Azért illegálisak, mert nincsenek regisztrálva, senki nem tud róluk semmit.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mikor lett illegális?
Tudom, mi történt a kísétlet alatt. Tudom, hogy az őrök visszaéltek a "hatalmukkal" és szadista viselkedést kezdtek produkálni (de amúgy szerintem ez egy mai börtönben is lehet így).
Budapesti vagyok, és szerintem nem tujázásnak hívtuk, hanem valami másnak, de bárhogy is próbálom, nem tudom felidézni a szót. Tizenéves koromban még lehetett ilyet látni rendszeresen, főleg punkok és utcagyerekek csinálták, de aztán ez kikopott, így az azóta eltelt...
Konkrét példán keresztül: Ha egy meglévő rajzfilm főszereplőjét egy művész a saját stílusában, de abszolút felismerhetően lerajzolja, a kész művet értékesítheti valamilyen formában? Sok helyen látok "nem hivatalos merchandise"-t, és megfogalmazódott bennem a kérdés,...
(Pl: Megkezdődött a német ellenes politikusok letartóztatása. Kállay és Bethlen is illegalitásba kényszerült.)
Az ókorban ezek mind jellemzők voltak és nem igazán büntették őket. De akkor mi volt "helyettük"?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!