Miért van az, hogy a nagyon buta emberek mindig konzervatívok?
Az, aki nem jut be egyetemre, vagy nem tanul meg helyesen írni, annak fingja sincs róla hogy mi fán terem a liberális vagy a konzervatív. Elvan a saját kis világában, és egyik táborhoz sem tartozik.
Számomra az, aki késsel megy neki a másiknak ha nézeteltérés van az ugyan olyan szinten áll mint aki ellehetetleníti a másikat ha nézeteltérés van. A kést büntetik, azt hogy kirúgatod a munkahelyéről és többet sehova nem veszik fel a "haladas" szellemében nem. Persze most itt szélsőségesekről beszélek, nem minden lmnt tag ért egyet az ellehetetlenítéssel, es nem minden mihazánkos késes.
Értem a jelenséget, amire gondolsz.
Valószínű baromságokat fogok mondani, de az alábbi három lehetséges ok jut eszembe:
-Mivel tényleg a szó szoros értelmében "buták", kevésbé fejlettebbek, ezért jobban elfogadják azt a társadalmi rendszert, amit készen kaptak az iskolában, vagy otthon, és mivel tudat alatt tartanak a változásoktól, ezt a rendszert próbálják fönntartani.
-Az utóbbi pár évtizedben nem volt szélsőbal, csak szélsőjobb. Ne feledjük, az új antifa és egyéb szélsőbalos szervezetek maximum 1 évtizede mainstream, míg ezek a sztereotípiák a buta szélsőjobbosokról több évtizedesek. Ha lett volna több évtizedes múlttal rendelkező szélsőbal, akkor azon is nevetnének, hogy ők milyen primitívek, mint ahogy mostanában egyre többen nevetnek a szerencsétlen SJW hülyeségeken.
-A valódi véleményvezér értelmiségben nagyon régóta felül van reprezentálva a baloldal, és a liberalizmus balos változatai. Mivel ők a véleményvezér értelmiség, ők alakítják a híreket, a kultúrát (a filmeket, sorozatokat, képregényeket, és más képzőművészeteket), egyszóval mindent, ami alapján kialakítod a képed a világról. Mivel ők "balosak", vagy "liberálisok", az ő képzőművészetükben a szélsőjobb sokkal komolyabb negatív hangsúlyt fog kapni, míg a szélsőbal maximum egy atyai rosszallást (elég megnézni az antifa randalírozásainak média-vízhangját. mémmé vált kép pl (az asszem) CNN híradójának a képsora, ahol egy BLM tüntető áll a lángokba borult utcán, a szalagcím pedig "többnyire békés demonstráció".
"Az, aki nem jut be egyetemre, vagy nem tanul meg helyesen írni, annak fingja sincs róla hogy mi fán terem a liberális vagy a konzervatív."
Szerintem az "automatikusan" konzervatív szokott lenni.
Xdddd
Szerintem meg "automatikusan" liberális.
Nem igaz amúgy, én tényleg nem sorolom sehova. De miért gondolod hogy konzervatív lenne, ha azt se tudja mi az?
"Nem igaz amúgy, én tényleg nem sorolom sehova. De miért gondolod hogy konzervatív lenne, ha azt se tudja mi az?"
Mert úgy viselkedik. Ezek az emberek általában ilyen "isten-haza-család"-típusú emberek. Nézd meg bármelyik rács mögött ülő cigányt vagy mexikói drogbárót, mindegyik azt fogja mondani, hogy a fő a CSALÁD, meg mindegyiknek ott van a nyakában a kereszt. Meg mindegyiknek van általában kedvenc focicsapata. Ezek az emberek szeretik a meglévőt, nem szeretik a kilógó elemeket, fontos számukra az együvé tartozás meg úgy általában a valahova tartozás. Olyanok, mint a gyerekek, akik egy bizonyos kor alatt mindig bandákban szoktak lenni.
Hát, ezzel nem tudok vitatkozni, de valaki nem attól lesz konzervatív, hogy fontos neki a család, a haza meg az isten meg egyiknek se az xd
Nehogy azt mondd hogy a liberálisoknak nem fotos a család, a valahova tartozás, mert akkor én elindítom a szent háborút itt ellenetek mindjárt 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!