Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Manapság már az is evidenciána...

Manapság már az is evidenciának számít egyesek körében, ha Magyarország meg akarja védeni etnikai önazonosságát (hogy Magyarország magyar maradjon) akkor fasisztának meg nácinak bélyegzik egyesek. Mi lehet ezeknek a valós etnikai szociális háttere?

Figyelt kérdés
Szóval mi lehet ezeknek a Woke elmevírusos emberek többségének a valós etnikai háttere? A náci szó értelmezési kereteinek határát meg az elműlt évtizedekben lépéről lépésre a végletekig kitágították (az un. "csúszós lejtő" érvelési hibák sorozatát kimaxolva), gyakorlatilag aki nem balos vagy balliberális, az mind automatikusan náci lett.

2022. júl. 31. 14:06
1 2 3
 11/23 Pretorius25 ***** válasza:
27%
Ha normálisak volnának... De ezek ahova betették a lábukat, NO GO zónákat hoztak létre, lelaktak mindent... nézzük meg Franciaországot, és Angliát mondjuk.
2022. júl. 31. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/23 Pretorius25 ***** válasza:
28%
Fúú de le lettem értékelve! Tehát aki leértékelt az szeretne fekete unokákat a lányától? Lányaitól? Vagy nincs is gyereketek, és ezért szartok a jövőre? Mert a jelen a ti életetek! A jövő meg a gyereketek/unokátok, de ha ezek nektek nincsenek, akkor értem hogy a mának éltek!
2022. júl. 31. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/23 Pretorius25 ***** válasza:
14%
Igen kérdező, igazad lehet, olvastam az eddigi kommentjeidet.
2022. júl. 31. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/23 anonim ***** válasza:
74%

Azért lettél lepontozva, mert eléggé durva, amit írsz. Érdekes, hogy azt nem is feltételezed, hogy valaki azért értékelt le, mert már vannak fekete gyerekei vagy unokái.

Az arab és fekete férfiakról meg úgy írsz, mintha csak ők lehetnének veszélyesek. Pedig a magyar családokban is bőven van családon belüli erőszak és gyilkosság. Mi is volt az utolsó? Leszúrta késsel a feleségét, mert vitáztak. És a pasas fehér volt.

Előtte történt, amikor a magyar pasi megölte a lányait. Senki nem foglalkozott vele, pedig több vészjel is volt.

Lehet szemezgetni a hírekben.

Szóval nem kell úgy csinálni, mintha csak az arab vagy néger pasik jelenthetnének kockázatot. Az összes őrült kezdetben hízelgően viselkedik.

Szóval ennyi erővel egy "fehértől" is óvhatnád. De csak a nem-fehérekre általánosítasz.

2022. júl. 31. 22:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/23 anonim ***** válasza:
66%

"gyakorlatilag aki nem balos vagy balliberális, az mind automatikusan náci lett"

Ez egy populista propaganda által felkorbácsolt hullám, nem biztos, hogy érdemes valós okokat vagy érveket keresni mögötte. Az ember nagy tömegben hajlamos elfelejteni gondolkodni, ez is ennek az eredménye. Valamiért sokan igénylik a közös ellenségképet, lehessen kit sározni, gyalázni, ettől erősebbnek érzik a saját közösségüket. Talán abból ered, hogy nehéz meghatározni egy ilyen közösséget, pont amiről előttem már írtak, hogy nehéz a magyarságot definiálni. Így viszont sokkal egyszerűbb minden, pl. aki nem fehér, nem tud magyarul, stb., azt utáljuk. És sajnos vannak, akiknek egy ilyen helyzet előnyös, ezért erősítik, gerjesztik. (Volt már ilyen a történelemben.)


Nagyon vékony a határ a patrióta és a soviniszta között. :(

[link]

2022. júl. 31. 23:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/23 Pretorius25 ***** válasza:
14%
Én pl a Te hozzászólásod felfelé értékeltem. Igazad van! Undorodom magamtól, amiért fehér magyar ember vagyok, és így sajnos egy nemzetbe tartozom az általad említett gyilkosokkal!
2022. júl. 31. 23:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/23 Pretorius25 ***** válasza:
34%

15-ös. Értsd meg, hogy én nem gyűlölök senkit, csak nem akarok velük keveredni. De nem érzek gyűlöletet irántuk.

Nem utálom azt aki nem fehér, és nem tud magyarul.

2022. júl. 31. 23:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/23 anonim ***** válasza:
79%

17. Senki sem kényszerít, hogy keveredj velük. Nem is tehetnék.

Neked viszont nincs jogod abba beleszólni, hogy én vagy más kivel akar családot alapítani.

Ugyanez, csak a "keverédésre" a vallás helyett:

[link]

2022. júl. 31. 23:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/23 Pretorius25 ***** válasza:
46%
Természetesen Te azzal alapítasz családot akivel akarsz. Ez nem konkrét személyekről szól, hanem ország szinten, nemzet szinten értelmezendő.
2022. júl. 31. 23:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/23 A kérdező kommentje:

A kérdésre válaszolva

Kikből tevődnek össze ezek a körök?

1. Nem túl népszerű etnikai csoportok közé tartozik a felmenője, migrációs családi háttérrel rendelkezik, ilyen vegyes házasságban/kapcsolatban él vagy rokonságában van ilyen.


2. Tanulatlan lumpen családi környezet a felmenők között, tipikus proli Carpe Diem konzumidióta életszemlélettel "Magamon kívül mindent és mindenkit leszarok" fajta primitív életszemléletet hozott a családjából.

2022. aug. 1. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!