1/4 anonim válasza:
Szerintem az, hogy jött egy hidegfront, ami ilyen alacsonyan úszó felhőket okozott. Ezt valaki észrevette, és elővette az akkor még nem túl jó minőségű kamerával felszerelt mobilját. Kamerázás közben néhány hangot is bejátszott a mobiljáról, és utána felrakta a netre, miszerint fura hangokat lehet hallani. Azt meg, hogy tényleg az ott lévő emberek közül mindenki hallotta-e a hangokat, senki nem tudja bizonyítani. Szerintem ez csak a mobilról volt bejátszva, amivel vette föl a felvételt.
2/4 A kérdező kommentje:
Pedig azt hallottam, hogy a világ minden tájáról lehet hallani, köztük sok magyar videö is fel van téve.
2016. jún. 30. 22:25
3/4 A kérdező kommentje:
Videó*
2016. jún. 30. 22:25
4/4 Wadmalac válasza:
Gyere be hozzánk a gyárba, hallgathatod ezt a hangot unalomig, amikor több méteres extrudált alu profilokat marunk.
Be sem kell jönnöd, több száz méterről hallani.
Gondolom az első ilyen felvétel is valami forgácsoló űzem közelében készült, aztán felkapott lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!