Bajba kerülhetek emiatt az iskolában?
A holnapi 8.-os bolondballagásra azt találtuk ki a barátnőmmel, hogy egy házaspárnak öltözünk be. Ő egy tipikus sörhasú amerikai apuka karakternek öltözne be, én pedig egy kimerült, zilált külsejű anyukának, játékbabával a kezemben.
A célunk egy vicces, családi paródia lenne, de semmiéppen nem szeretném, ha valamelyik tanár félreértené a helyzetet, mert nem áll szándékombana tiniterhességet kiparodizálni vagy provokálni.
Szerintetek ez a jelmez belefér vagy inkább engedjem el?
Előre is köszönöm a normális válaszokat.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
vagy hogy nevelő intézetbe kerülhetel?
Ugye van a tanfolyami rendszerű fizetős, illetve az iskolarendszerű ami ingyenes. (Azóta már változott ? Mármint 2021-ben fog, viszont már szeptemberben elkezdődött az oktatás, én nem jelentkeztem, és ugye februárban lehet legközelebb ebben a bizonyos "keresztféléves...
Na az van hogy körül belül az egész osztály egyest írt és én ezért elkesztem mondani hogy ez. Bu#zi ge#i fa# nyalót még nem láttam... Bajba kerülhetek? Vagy ha azt mondom hogy magamra mondtam mert idegesített hogy nem tudom kérdésekre a választ?
Nemrég vettem egy gyakorló balisongot, és azon gondolkoztam, hogy gyakorolhatnék-e vele házon kívül is, illetve baj lenne-e ha a zsebemben megtalálná egy rendőr. Úgy hallottam, hogy egy kés 8 cm-től illegális, viszont a gyakorló késnek értelem szerűen nincs éle. Szóval mi vonatkozik erre?
Vettem egy gyakorló pillangókést, aminek értelem szerűen nincs éle, nem is késnek néz ki. Ha szünetekbe használom akkor bajba kerülhetek miatta?
Jól végződött vagy rosszul? Tudnátok segíteni, hogy ha nem vettek fel sehova, attól még kerülhetek be jó iskolába, vagy csak selejtbe?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!