Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Utazás » Ausztrália

A kérdés
shameka nevű felhasználó kérdése:

Ausztráliában élő magyarok! Megérte kiköltözni? Jobb-e ott, és ha igen mennyivel?

Fél éve gondolkozunk azon, hogy megpróbálunk kiköltözni Ausztráliába, mert nagyon sok jót mondanak róla.
Hihetetlen, hogy mi folyik itt manapság Magyarországon...

 2011-07-20 15:23  Privát üzenet  Tetszik 

A válaszok
1 2 3 4
Mi Ausztráliában éltünk 2 évig.Nem jobb ott sem.Alig van lehetőség a munkára,hiszen elsősorban a saját honfitársukat veszik fel.Elég drága a szállás,és bár nagyon jó zs idő,de olyan idegennek érzi magát az ember.
Mi végül is Angliába mentünk,mert sok ausztrál nemzetiségű barátunk is ide jött át.Azóta is Angliában élünk,és csak 1 dolog van ami Ausztráliából hiányzik ..A csodálatos időjárás.

A válasz 69%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/31Időpont 2011-07-20 15:46 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
"Hihetetlen, hogy mi folyik itt manapság Magyarországon..."

Kedves kérdező!
Én már évtizedek óta élek Magyarországon. Ugyanis magyar vagyok. Írd már meg nekem, mi az a hihetetlen, ami itt folyik? Csak nem az, hogy dolgozni kell?

A válasz 19%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/31Időpont 2011-07-22 00:45 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Az kérlek szépen, hogy az ember kidolgozza a belét, alig 200 ezerért, és ezzel még sokat is mondok, míg mások ennek a 3x teszik zsebre, semmi munkával,csalással, hazudozással. A sok hülye pedig elmegy szavazni a fideszre, hogy majd ők jobbá teszik az országot.. Na persze.
És abból is elegünk van, hogy mi tartjuk el a mocskos munkagyűlölő cigányok is! És még sorolhatnám estig....

# 3/31Időpont 2011-07-22 12:56 Privát üzenet
A kérdező kommentje:

Ja, és egyébként én is magyar vagyok, itt születtem!

# 4/31Időpont 2011-07-22 12:57 Privát üzenet
első vagyok..
Ha ezek a gondjaid Magyarországgal amit leírtál akkor nem javaslom Ausztráliát sem.Az ottani viszonylatban ott sem jobb a helyzet.Bevándorlóként ott sem fogsz jobban keresni(csak ugye mi hajlamosak vagyunk mindent forintba átszámolni) Ott is drágaság van,és ott is azt veszed észre,hogy a 18 évesek olyan autókkal közlekednek amitől neked a szád tátva marad,és nem érted hogy miért..
Ott is vannak olyanok akik semmit nem dolgoznak,mégis tele vannak pénzzel.Bizony ott is csak azt veszed észre,hogy bár nem cigányokat pénzeled az adódból de a sok elszaporodott pakisztáni,fekete,és egyes bennszülöttek akik tudják a jogaikat,de dolgozni egyik sem akar..
Csak megjegyzem,hogy ez a helyzet Angliában is..
Szóval akárhová mész sehol sem lesz jobb...

Tudod nekem a testvéreim mind otthon maradtak,és amikor elmegyek hozzájuk,úgy érzem,hogy ők otthon sokkal jobban haladnak mint én aki külföldön él..

A válasz 57%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/31Időpont 2011-07-22 13:03 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
nah.... ezt ne akard nekem bemesélni.....

A válasz 76%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 55%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/31Időpont 2011-07-26 17:08 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
ha számodra hihetetlen hogy mi folyik Magyarországon akkor tegyél ellene valamit. Ezt több mint 9 millió ember tűri, és azért egyre kevesebb, mert mindenki kibújik a kötelesség alól, ha valami történik ami nem jó itt Mo.-n akkor már mennek is külföldre. ez olyan mint ha veszel egy kutyát, az megbetegszik, ezért veszel egy újat. hidd el, Magyarországon is egyszer olyan lesz, hogy felnéznek rá. Ezeket nem sértésként írtam, elnézést ha annak tűnt.

A válasz 42%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 45%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/31Időpont 2011-07-28 14:27 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Hát az a rossz itt Magyarországon, hogy az Orbán párt megfosztott minket a demokráciától (szabad sajtó, sztrájkjog gyakorlati eltörlése, népszavazás intézményének megkurtítása, alkotmánybírósághoz való forduláshoz való jog, stb.), szétlopja azt az országból, amit az MSZP meghagyott, és rajtunk vasalja be.
Az embereket bünteti mert munkanélküliek (3 hónapos álláskeresési járadék), bünteti, ha dolgoznak (sorozatos munkavállalói jogfosztás)de nem tesz semmit, hogy a hatalmas munkanélküliség csökkenjen.
Mellesleg a közszférában óriási politikai tisztogatások vannak, még a legjobb környezetvédelmi szakértőket is leváltják, és dilettáns pártkádereket raknak vezetői székbe!
Teljes a jogbizonytalanság, visszamenőleges hatályú törvényeket hoznak (sokszor egyetlen konkrét ügy érdekében). Nincs a kétharmados kormánynak ellensúlya, se fékje. Totális ámokfutó banda.
Kilátás is kevés van arra, hogy bármi is megváltozzon, mert az érdekeiket alkotmányban rögzítették, amit csak kétharmaddal lehet megváltoztatni. A választási törvényeket pedig úgy alakították, hogy csak nekik legyen jó.
Gyurcsány azt mondta, hogy el lehet menni Magyarországról.
Orbánék mindent meg is tesznek azért, hogy az embernek ne is legyen maradása.
Csak az LMP-ben mutatkozik józan ész a becsület mellett, de még sokat kell erősödniük.

A válasz 42%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/31Időpont 2011-07-30 09:08 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
" szétlopja azt az országból, amit az MSZP meghagyott, és rajtunk vasalja be. "

Te hol éltél eddig??? Már nem volt mit szétlopkodni,mert az előző kormány totál csődbe vitte az országot..
Az LMP meg nem más mint sz SZDSZ...egyik kutya másik eb az MSZP együtt.

A válasz 66%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/31Időpont 2011-07-30 11:21 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
"Már nem volt mit szétlopni..." Na ne nevettes, megy rendesen itt a nép butítás. Szerintem is szörnyű amit itt folyik, és az emberek még elhiszik a sok maszlagot:) És persze tudjuk a 16%-os adó is csak a mi érdekeinket szolgálja ugye? Persze. Egy ember nem tudja meg váltani ezt az országot és főleg nem úgy hogy elvileg az országot kormányzó csodás ember uszítja a népet. A "mongyonle" tüntető is a hazájáért tett mikor más nehezen megkeresett szét adózott pénzéből vett kocsiját felgyújtotta! Ha az országot irányító emberek nem szétlopni akarnák magukat és nem egymás ellen uszítanák a népet más lenne a helyzet. De ugye nem véletlenül lett megszavazva 2x is az MSZP...ha jól emlékszem 8 évig voltak, vajon miért nem maradt a Fidesz ha az annyira jó: Nekem is tetszik, hogy akár milyen nemzeti ünnep van az LMP nem a mocskolódást és az uszítást képviseli, hanem fákat ültet!

A válasz 53%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/31Időpont 2011-08-01 16:15 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Miért mondják egyesek, hogy Magyarország "pokol" meg "trágyadomb" amikor a magyar életszínvonal kb. az USA-belivel van egyszinten és az egész világon csak Nyugat-Európában meg..
Ki tervezi jövőre közületek, hogy szerencsét próbál Ausztráliában?
Milyen esélyeim lesznek Ausztráliában?
Voltatok már Ausztráliában? Milyen odakint?
Nehéz kijutni és munkát szerezni Ausztráliában?
Ausztráliában szeretnék dolgozni, jelenleg a katona vagyok, angol középfok, és egy földmunkagép kezelői tanfolyamot végeztem. Milyen tanfolyamot érdemes még előtte elvégeznem,..

Kérdések az Utazás rovatbólKérdések az Ausztrália rovatból
Minden jog fenntartva © 2017, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Sitemap | Médiaajánlat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu