Japánban állás lehetőség?
A tervem az, hogy a közép iskola után megszerezzek egy Kereskedelmi-marketing szakmát, és tovább tanuljak.
Mindenképp Japánba szeretnék költözni, ott dolgozni, es családot alapítani. A probléma az, hogy nem tudom milyen állás lehetőség lenne ott, és mi kell hozzá.
Hello, ha érdekel segíthetek hogy tudsz dolgozni.
Én például Taiwanon tanulok + dolgozom, de tavasszal megyek Koreába is.
Tokyoban csak a reptéren voltam átszállás céljából amikor Tajvanra jöttem, de szerintem majd elnézek oda egy rövid kirándulásra céljából : )
A következőket úgy vedd figyelembe, hogy az alap követelmény hogy ismered a nyelvet. (Például én beszélek kínaiul, itt Tajvanon az az anyanyelv)
Nos a legjobb amit tehetsz, hogy beíratkozol egy nyelvi képzésre vagy egyetemi képzésre (az én esetem: International Business Administration szak angol nyelven), úgy megkapod a vízumot (amiről ahogy látom itt nem nagyon esett szó). Tanulás céljával utazol ki, tanulsz, de közben felrakod az önéletrajzod álláskereső oldalakra és elmész interjúra. Ha tényleg jól beszélsz japánul és tapasztalatod is van, fel fognak venni és a tartózkodásod is rendezve lesz. (Itt Tajvanon például imádják a fehér embereket, álláskeresés szempontjából előnyös).
20 / F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!