Kezdőoldal » Utazás » Európa » Magyarország és Franciaország...

Magyarország és Franciaország között hány órás a repülőút?

Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 15:27
 1/1 anonim ***** válasza:
2 vagy 2,5, nem emlékszem pontosan, nézz meg egy repjegyes oldalt, ott látni fogod
2011. szept. 13. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Hollandia-Dánia-Franciaország-Spanyolországban tudtok olyan közösségekről amiket érdemes meglátogatni?

Barátnőmmel indulunk Hollandia-Dánia-Franciaországon keresztül Spanyolországba, kérlek irjatok olyan közösségekről, amelyeket érdemes meglátogatni. Gondolok itt olyanokra mint Osho, buddhizmussal kapcsolatos és egyéb NEM keresztény spirituális közösségek. Továbbá...

Barátnőkkel városnézéshez Olasz, Spanyol vagy Franciaország?

melyik várost ajánljátok egy októberi városnézéshez?

Miben különbözik főleg Franciaország/ a franciák?

Azt hallottam, hogy a franciák (úgy átlagban) inkább liberálisak (a magyarokhoz viszonyítva). Párizs valóban veszélyes és élhetetlen (pl. este veszélyes metrózni?) Más nagyvárosok? Lyon, Nantes, Nizza? Igazából nekem Párizs tetszik, mert az az egyetlen ami igazi...

Hogy a legegyszerűbb Nantes-ba (Franciaország) eljutni?

Ötletem sincs hogy van e valamilyen közvetlen járat, repülő, vonat, bármi, vagy Párizson keresztül kell mindenképpen menni és ott átszállni! Minden infó jól jönne!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!