Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kitchen Porter munka Angliában?

Kitchen Porter munka Angliában?

Figyelt kérdés

Van itt valaki aki ilyen munkát végez ?

Ha igen:


-mennyit keresel havonta ?

- Mióta csinálod ?

- Milyen feladatokat végzel főleg ?

- Tervezel e munkát váltani a későbbiekben ?



2012. máj. 14. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Étteremben dolgozom Londonban, de nem konyhán. Azt viszont elmondhatom hogy a Kitchen Porter munka az egyik legnagyobb szívás, és meg sem fizetik.

Zöldség, stb előkészítés, és főleg mosogatás, plusz mindenféle amit más (szakács) nem akar megcsinálni rátolja a konyhai kisegítőre. A fizetés a minimálbér, ami jelenleg 6.08font/óra. Nettóban óraszámtól függően 750-800-850 font/hó, ami itt nem sokra elég. Monoton, hosszú távon lélekölő, fárasztó, botrányosan unalmas munkakör szerintem.

2012. máj. 14. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
anyád diego
2013. nov. 2. 23:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
Csak akkor szíves a kitchen porter munkakör, ha hagyod azt, hogy rádsózzák a munkakör azon részét, amikor jelentősen felszaporodik a mosogatni való. Ez azt jelenti, hogy hétvégeken, leginkább szombat este ha vállalod a munkát, akkor bizony rosszul jársz valóban. Viszont ha olyan helyen dolgozol, ahol délután 5-7 óra körül el tudsz menni és a hétvégéket nem vállalod, akkor viszont nagyon jó munkahelyed lehet. Nagyon fontos a munkatársak hozzáállása. Ha az ételek előkészítését, zöldség darabolás nem úgy éled meg, hogy "rádtolják" azt a munkát amit a szakács "nem akar" megcsinálni, hanem ezek a kiegészítő feladatok úgy jelennek meg nálad, mint a mosogatás melletti plusz feladatok, akkor építő jellegű ez. Amikor nincs mosogatni való, önállóan besegítessz olyan munkafolyamatokban, amelyeket jó keddvel végzel el, és könnyű. Tehát így már nem monoton a munka és nem fárasztó, nem unalmas. Rendkívül fontos az, hogy milyen a konyha felépítése, a mosogató rész különálló helyiség-e vagy egyben van a konyhával. Ha egyben van a konyhával, akkor semmiképp se vállald az éjszakai műszakot, mert akkor valóban az fog történni amit írtál: más régebbi munkatársak hamarabb elmennek (pl. 7-8 órakor), és olyankor a kitchen porterre sózzák rá az összes mosogatni valót. Amikor zár az étterem mondjuk este 10 órakor, utána elkezdik takarítani a konyhát és még az akkor felmerülő összes eszközt amivel főztek azt is el kell mosogatni. Az éjszakába nyúló mosogatás valóban egyhangú és lélekölő, van amikor eltart hajnal 4-5 óráig is és akkor már mindenki hazament, csak Te mosogatsz egyedül. Tehát nagyon fontos az, hogy olyan helyen jó ezt csinálni, ahol délelőtt, nappal dolgozol, kibontakozol az előkészítési feladatok során, de 5-7 óra környékén legyen vége a műszakodnak.
2018. jún. 25. 04:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!