Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szeptember végén szeretnénk...

Szeptember végén szeretnénk menni "nyaralni". Van olyan hely Európán belül, ahol még akkor is jó meleg van?

Figyelt kérdés
Tengerparti nyaralás lenne a legjobb...
2009. aug. 27. 09:19
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
mediterrán éghajlaton még meleg van, Olaszország, Spanyolország.
2009. aug. 27. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Tudom, hogy nem Európa, de megéri elmenni Tunéziába ősszel.

Rengeteg Francia tölti itt a szabadságát...

2009. aug. 27. 10:43
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Mi is rendszeresen szeptember végén nyaralunk, sokkal jobb, mint nyáron, mert már nincsen az az őrjítő hőség, tudtok mászkálni is, a tenger viszont még kellemesen meleg, jókat lehet benne fürödni. Most Andalúziába megyünk, az utóbbi két évben a francia riviérán voltunk. Utóbbitól nem kell megijedni, a "hű de drága" hozzáállás még a régi időkből származik, ma már semmivel sem drágább, mint Európa bármelyik része, feltéve hogy nem a Carltonban vagy a Negrescoban akartok megszállni. Viszont álomszép, előttetek az azúrkék tenger, a háttérben a hegyek, közötte meg szebbnél szebb városok (Menton, Nizza, Antibes, Cannes, Saint-Tropez stb.), amik mind mások, nincs két egyforma.
2009. aug. 27. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ciprus, Kréta, Törökország
2009. szept. 3. 12:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Rodosz
2009. szept. 3. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

A boldogsághoz nem kell mást mint a semmi?

Alapvető dolgokon túl, mint némi kaja, meg víz, egy fedett hely, ahol meleg van, esetleg egy pár ember körülöttem, akikkel néha eszmét cserélek.

Milyen meleg bárba menjünk ahova beengednek kiskorút és nem olyan gázos maga a hely sem? Egyébként nem vagyok meleg.

Két ismerősömmel mennék, egy barátnőmmel, aki szintén hetero, ő 18 éves, és egy meleg fiúismerősömmel, akinek egyébként meg van barátja és 25 éves, szóval igazából csak kíváncsiak vagyunk és szórakozni akarunk. Viszont én 15 éves vagyok, lány, de amúgy kinézek...

Lehet a meleg miatt mozog ritkábban és gyengébben az elmúlt napokhoz képest? Vagy azért mert már kevés a hely? Ugye nincs gond? 32 hetes vagyok

Kb 2 napja gyengébben és ritkábban mozog a baba. nemrég töltöttük a 32. hetet, kedden megyek uh-ra, félek nehogy valami gond legyen. Pár napja még nagyon aktívan szinte folyamatosan mocorgott, főleg nyomta magát kifelé, meg a kezét-lábát, majd kiszakadt a hasfalam,...

Pécsett hol van / (van-e egyel talán) / meleg szórakozó hely?

Hallottam már a Club Mediterránról de oda járnak transzik is amire nem nagyon vagyok kíváncsi,kimondottan leszbikus hely van?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!