Szeptember végén szeretnénk menni "nyaralni". Van olyan hely Európán belül, ahol még akkor is jó meleg van?

válasza:

válasza:Tudom, hogy nem Európa, de megéri elmenni Tunéziába ősszel.
Rengeteg Francia tölti itt a szabadságát...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Alapvető dolgokon túl, mint némi kaja, meg víz, egy fedett hely, ahol meleg van, esetleg egy pár ember körülöttem, akikkel néha eszmét cserélek.
Két ismerősömmel mennék, egy barátnőmmel, aki szintén hetero, ő 18 éves, és egy meleg fiúismerősömmel, akinek egyébként meg van barátja és 25 éves, szóval igazából csak kíváncsiak vagyunk és szórakozni akarunk. Viszont én 15 éves vagyok, lány, de amúgy kinézek...
Kb 2 napja gyengébben és ritkábban mozog a baba. nemrég töltöttük a 32. hetet, kedden megyek uh-ra, félek nehogy valami gond legyen. Pár napja még nagyon aktívan szinte folyamatosan mocorgott, főleg nyomta magát kifelé, meg a kezét-lábát, majd kiszakadt a hasfalam,...
Hallottam már a Club Mediterránról de oda járnak transzik is amire nem nagyon vagyok kíváncsi,kimondottan leszbikus hely van?
Milyen hely? Nagyon meleg van?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!