Görögországba szeretnék menni nyaralni de nem tudjuk hogy hova. Korfu vagy Zakhintos?
Mindkettő gyönyörű, én Korfun kétszer is voltam (Paleokastritsa és Messonghi, Zahynthos: Planos) :)
Szerintem bármelyiket választod, nem fogsz csalódni.
Igazából hasonló kaliberű a két sziget, érdemes autót bérelni, vagy ha erre nincs lehetőséged, akkor inkább nagyobb üdülőhelyen foglalj szállást.
A tenger ugyanolyan tiszta és gyönyörű mindkettőnél, szóval szerintem igazából inkább a látványosságok alapján lehet dönteni.
Zakyn pl. fakultatív kirándulás keretében körbe lehet hajózni a szigetet, de buszosan is van szigettúra, gyönyörű öblök és barlangok vannak, és persze ott a Navagio öböl és a teknősök is.
Korfun is van lehetőség szigettúrára, Korfu városban rengeteg látnivaló van, és ott van Sissi kastélya is, Paleokatritsától nem messze van egy jó étterem is kilátóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!