Romániai útviszonyok? Személyes tapasztalat?
Én anno Nagyvárad és környékén voltam(30-40 km-es körzetben)...kb. 4 éve...hát annyi kátyú volt mint égen a csillag, és némelyik volt olyan, hogy ha elhasaltam volna benne szinte észre sem vesznek :)
És rengeteg volt a stoppos :) A városban meg egyszerűen tojtak a szabályokra, mindenki amerre lát....
Nagyvarad korul eleg gyengek az utak de ahogy atmesz Kolozs megyebe eleg jo utak vannak
en jol tudom mert Kolozsvari vagyok
egyebkent merre mentek mert ha tudnam akkor tudnek segiteni

válasza:

válasza:Utak???
Milyen utak???
Ami nincsen, arról nem lehet beszélni!
Amikor legutóbb Romániában jártam, konkrétan 8 db defektem volt az új gumikon és a végül kellett vennem egy új köpenyt is a bal hátsóra...

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kirándulás tipp?
Minden tapasztalat érdekel.
Találtam ilyen Easybus járatokat, olvastam hogy lehet online venni rájuk jegyet , és ott kint is . mivel online én nem tudok fizetni , ott fogom megvenni . vagy valami mással menjek be ? és meglehet találni a pultot könnyedén , valamint azt hogy honnan indulnak ezek a buszok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!