Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogyan győzzem le a félelmet?

Hogyan győzzem le a félelmet?

Figyelt kérdés
Április végén kimenten kirándulni Dániába egyedül repülővel, egy napra. Szállásom nem volt, és a pszichiátriai gyógyszereimet nem vittem magammal, tehát felelőtlen voltam. Kaptam egy pánikrohamot, ott voltam kint egy hetet kórházban mire a magyar követség hazaszállított. Most szeptember végén tervezem megismételni ezt a kirándulást, foglaltam szállást, meg persze viszem a gyógyszereket. Tehát felkészülten. Az orvosom meg a barátaim azt mondták csak mert egyszer megjártam nem kell mindenről lemondani. Csak nagyon rossz ha a pánik uralja az ember életét és ezért kihagy lehetőségeket. Bár várom az újabb utazást, szorongok már most. Hogy lehet ezt leküzdeni? Mit tehetnék hogy majd akkor ne szorongjam végig az utat? 25/F
2016. júl. 3. 22:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Esetleg ha nem egyedül mennèl?
2016. júl. 3. 23:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Irtó nagy mákod volt, hogy segítettek kint neked. Ha bebizonyosodott volna, hogy ennyire felelőtlen voltál, simán kifizethették volna a költségeket.

Egyébként meg nem értem ez miért jó neked, már most idegeskedsz az út miatt. Menj előbb mondjuk Bécsbe, Pozsonyba, legyen valaki veled és ha ott minden rendben van, akkor gondolkodj távoli utakon. Annak ugyanis nincs semmi értelme, hogy végig szorongva érezd magad.

2016. júl. 4. 12:26
 3/9 anonim ***** válasza:

"Irtó nagy mákod volt, hogy segítettek kint neked. Ha bebizonyosodott volna, hogy ennyire felelőtlen voltál, simán kifizethették volna a költségeket. "

Én nem vagyok biztos benne, hogy nem fogják kifizettetni vele... Mivel április végéről van szó és nemzetközi a dolog, beletelik kis időbe, míg az egészségpénztárakon átfut a dolog. Mondjuk ha jó utasbiztosítása volt, akkor megúszhatja...

Egyedül ne menj - mindenképpen CSAK KÍSÉRŐVEL!

2016. júl. 4. 12:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Merem remélni, hogy kifizettetik, hogy el vegye a kedvét az ilyen felelőtlen dolgoktól!!

Még jó, hogy nem a repülőn jött rá a roham...

2016. júl. 4. 17:58
 5/9 anonim ***** válasza:

"Még jó, hogy nem a repülőn jött rá a roham..."

Hát az tényleg nagyon nagy baj lett volna.

2016. júl. 4. 18:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Ez egy újabb hazaszállítási kísérleted lesz??!

http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__7916760-mitevo..

2016. júl. 4. 18:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként ha az orvosom javasolta, akkor Ő csak nem tévedett. Egyébként nem fizettetik ki mert EU-s ország az is. Azért mert valaki egyszer felelőtlen nem biztos hogy másodjára is az lesz
2016. júl. 4. 18:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Az EU-s TB ok, de, hogy a követség segített hazajutni az nagy mák, sokan amikor kirabolják őket sem segítenek semmit a követségen max. elmondják, hogy kell utalniuk a rokonoknak pénzt Magyarországról. Szóval legyen nagyon jó biztosításod.
2016. júl. 4. 19:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Természetesen lesz. Tanultam a múltkor elkövetett hibákból és nem szeretném hogy egy negatív élmény miatt le kelljen mondani dolgokról.
2016. júl. 4. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!