Hogyan győzzem le a félelmet?
Irtó nagy mákod volt, hogy segítettek kint neked. Ha bebizonyosodott volna, hogy ennyire felelőtlen voltál, simán kifizethették volna a költségeket.
Egyébként meg nem értem ez miért jó neked, már most idegeskedsz az út miatt. Menj előbb mondjuk Bécsbe, Pozsonyba, legyen valaki veled és ha ott minden rendben van, akkor gondolkodj távoli utakon. Annak ugyanis nincs semmi értelme, hogy végig szorongva érezd magad.
"Irtó nagy mákod volt, hogy segítettek kint neked. Ha bebizonyosodott volna, hogy ennyire felelőtlen voltál, simán kifizethették volna a költségeket. "
Én nem vagyok biztos benne, hogy nem fogják kifizettetni vele... Mivel április végéről van szó és nemzetközi a dolog, beletelik kis időbe, míg az egészségpénztárakon átfut a dolog. Mondjuk ha jó utasbiztosítása volt, akkor megúszhatja...
Egyedül ne menj - mindenképpen CSAK KÍSÉRŐVEL!
Merem remélni, hogy kifizettetik, hogy el vegye a kedvét az ilyen felelőtlen dolgoktól!!
Még jó, hogy nem a repülőn jött rá a roham...
"Még jó, hogy nem a repülőn jött rá a roham..."
Hát az tényleg nagyon nagy baj lett volna.
Gratulálok! Ez egy újabb hazaszállítási kísérleted lesz??!
http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__7916760-mitevo..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!